yoncax
Hamiş Melek
ben bu aralar pek iyi degılım işte,doktora gittiğimde yazmıştım ya mercimeğim var diye🙂doktor 1 ay sonraya çağırdı artık 7 ekime daha çook var🙂ooooooooooo biz iyiyz hayatım sen nasılsın özlettin kendini gittinmi dr a cnm?
ben bu aralar pek iyi degılım işte,doktora gittiğimde yazmıştım ya mercimeğim var diye🙂doktor 1 ay sonraya çağırdı artık 7 ekime daha çook var🙂ooooooooooo biz iyiyz hayatım sen nasılsın özlettin kendini gittinmi dr a cnm?
hoşbulduk canım🙂desen yoncax ve diger yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz telefondaydim yarim saat surdu goremedim geldiginizi.
canım hayırlı olsun,tebriklerrr🙂slm melekler nasılsınız benim regl geçeli 4 gün oldu dün hastaneye gittim tesedüfen sadece dr görüştüm ve ultrasona girdim daha kan pıhtısıymış emin olamadı ama % 60 gebelik dedi kan testi istedim yapmadı çarşambaya gün verdi tekrar ultrasona gircem ve testler yapcak meleklerim benim için dua edermisiniz allahım bu mubarek ayda isteyen tüm meleklere bebiş versin yarrabbim
slm melekler nasılsınız benim regl geçeli 4 gün oldu dün hastaneye gittim tesedüfen sadece dr görüştüm ve ultrasona girdim daha kan pıhtısıymış emin olamadı ama % 60 gebelik dedi kan testi istedim yapmadı çarşambaya gün verdi tekrar ultrasona gircem ve testler yapcak meleklerim benim için dua edermisiniz allahım bu mubarek ayda isteyen tüm meleklere bebiş versin yarrabbim
Canlarımm beniiim gelicem gelicem merak etmeyin memleket dönüşü full enerji ile dönücem,ve her fırsatta sizlerle olucam tıpkı eskisi gibi walla edelim Fatoşcuğum edelim sohbetleri özledim yawff,kardeşimde rehim alıyo pcyi iki satır okutturmuyo evim evim güzel evim bir döneyeşmde 😀bizde seni çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk özledik hadi artık gel yerine bi oturda tekrar muhabbet edelim bol bol demi ama 🙂
slm melekler nasılsınız benim regl geçeli 4 gün oldu dün hastaneye gittim tesedüfen sadece dr görüştüm ve ultrasona girdim daha kan pıhtısıymış emin olamadı ama % 60 gebelik dedi kan testi istedim yapmadı çarşambaya gün verdi tekrar ultrasona gircem ve testler yapcak meleklerim benim için dua edermisiniz allahım bu mubarek ayda isteyen tüm meleklere bebiş versin yarrabbim
ben bu aralar pek iyi degılım işte,doktora gittiğimde yazmıştım ya mercimeğim var diye🙂doktor 1 ay sonraya çağırdı artık 7 ekime daha çook var🙂
amin insallah canim merak etme hepimiz dua ediyoruz.slm melekler nasılsınız benim regl geçeli 4 gün oldu dün hastaneye gittim tesedüfen sadece dr görüştüm ve ultrasona girdim daha kan pıhtısıymış emin olamadı ama % 60 gebelik dedi kan testi istedim yapmadı çarşambaya gün verdi tekrar ultrasona gircem ve testler yapcak meleklerim benim için dua edermisiniz allahım bu mubarek ayda isteyen tüm meleklere bebiş versin yarrabbim
ben bu aralar pek iyi degılım işte,doktora gittiğimde yazmıştım ya mercimeğim var diye🙂doktor 1 ay sonraya çağırdı artık 7 ekime daha çook var🙂
Hoşbulduk TOPRİM iyyim sağolasınız sizleri buralarda görünce dahada iyi oluyorum inan,şafak Aralık 10 kısmetse ayy heyecanlıyım daha çok var ama olsun en azından eskisi gibi listedeki yerimi alıcam😀hemşerim hoşgeldin nasılsın ?şafak kaç kaç ay sonra görücez seni listede...
Canlarımm beniiim gelicem gelicem merak etmeyin memleket dönüşü full enerji ile dönücem,ve her fırsatta sizlerle olucam tıpkı eskisi gibi walla edelim Fatoşcuğum edelim sohbetleri özledim yawff,kardeşimde rehim alıyo pcyi iki satır okutturmuyo evim evim güzel evim bir döneyeşmde 😀
hemşeriiimmmmm sana diyorum yaw duymuyosunn beniii