taze annemiz mercimek nasil cok mu uzuyor seni🙂hoşbulduk canım🙂
taze annemiz mercimek nasil cok mu uzuyor seni🙂hoşbulduk canım🙂
bu arada canlarım sizlerri böyle hep bir arada bulmuşken hiç çıkmak istemiyorum ama şu uyuz kardeşim nefes aldırmıyor bana burda sinir etti beni ben şimdilik kaçtım inşallah evime dönününce uzun uzun sohbetlerde görüşmek üzre hoışçakalın sizleri seviyorum
Hoşbulduk TOPRİM iyyim sağolasınız sizleri buralarda görünce dahada iyi oluyorum inan,şafak Aralık 10 kısmetse ayy heyecanlıyım daha çok var ama olsun en azından eskisi gibi listedeki yerimi alıcam😀
duymammı teyzesiiii pıtı pıtı atıyordu🙂evt cvn ya baya varmışş kalp atışlarını duydunuzmu?
canım benim çok sağol,inşallah senin meleğinde tez zamanda gelir🙂kızlar inşaallah mercimekleriniz büyür de melekleriniz gelir,her gece sahurda hepimiz için dua ediyorum ,rabbim bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder de yüzümüzü güldürür inşaallah.
duymammı teyzesiiii pıtı pıtı atıyordu🙂
sorma teyzesi mercimek kadar ama,maşallah ne yiyip ne yemeyecegime o karar veriyor,40 yıllık bamya yemeğini nasıl severdim,ııığğğğ nefret ediyorum şimdi🙂taze annemiz mercimek nasil cok mu uzuyor seni🙂