ya arkadaşlar var sağolsunlar.ağır bir işimiz de olmuyorya bilgisayar başında akşama kadar giriş çıkış yapıyoruz.takmıyorum zaten.5.yılım burda alıştım patronlara artık.hiç bir hareketlerine şaşırmıyorum.ALLAHIM görüyorya o korur beni.hımmm anladım canımmm bukadar fenamı bunlar ya ne insanlar var alalh alalh çok kzıdım bak şimdi işte böyle özle sektörlerde çalışan insanların işleri çok zor heran çıkarılma durumumuz var hiç halinden anlamıyorlar insanın neyse dayan ozman birazcık daha ama sağlığına dikkat et canımmm boşver sallama onları ağır işlerden de kaçın
evet özel bir şirkette ön muhasebe elemanıyım.eşim bekarken hep kedni kalmış.onun için elinden geliyor.titiz birde.🙂 şimdi kıyamıyorda.bende zaten ALLAHTAN ARIYORUM🙂
teşekkürler fatoşcum, liste epey uzun, inşallah hepimiz en alttaki listeye ineriz 🙂
ya arkadaşlar var sağolsunlar.ağır bir işimiz de olmuyorya bilgisayar başında akşama kadar giriş çıkış yapıyoruz.takmıyorum zaten.5.yılım burda alıştım patronlara artık.hiç bir hareketlerine şaşırmıyorum.ALLAHIM görüyorya o korur beni.
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ 

hemde nasıl titiz.dikkat ediyorumda yiyemiyorum doğru düzgün.kendimi zorluyorum.doktor bol bol sıvı al dedi.inşallah sizinkileri d böyle dinlemek nasib olur canım ya.ne zamandır istiyorsun sen bebişçok iyi, ooo titizse zor ama senin çok büyük bahanen var. sakın kendini yorma, ilk 3 ay bebişine çok iyi bak. kızarız bak teyzeleri olarak haaa ona göre 🙂