sagol canim. insallah en kisa surede sizlerinde guzel haberlerinizi aliriz.Çok sevindim.Tebriklerrrr.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.İnşallah uğurlu gelir hamileliğin de bu ay diğer arkadaşlarımızdanda çok olur hamile olan.
sagol canim. insallah en kisa surede sizlerinde guzel haberlerinizi aliriz.Çok sevindim.Tebriklerrrr.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.İnşallah uğurlu gelir hamileliğin de bu ay diğer arkadaşlarımızdanda çok olur hamile olan.
Bende çıkıp yemek yapayım.Sonra yine gelirim.
bu arada selamlar nasılsınız
ya evet sorma bende çok sevindim ama ben metosun hamile olduğuna nerdeyse emindim Allah bizlere bu mutluluğu yaşatır inşallah🙂hoşgeldin vahidem iyiyiz metosun haberiyle sevindik valla 🙂
ya evet sorma bende çok sevindim ama ben metosun hamile olduğuna nerdeyse emindim Allah bizlere bu mutluluğu yaşatır inşallah🙂
vahidem hosgeldin guzelim.Sira sizlerde kizlar gercekten yumurtlama gunu takibi ise yariyor.ya evet sorma bende çok sevindim ama ben metosun hamile olduğuna nerdeyse emindim Allah bizlere bu mutluluğu yaşatır inşallah🙂