canım günaydın sana bişey soracam kasıkların ara ara çok ağrımışmıydıSELAM KIZlar günaydın.metos çok tebrik ederim ALLAH kucağına aldığın günüde göstersin. o listeyi tıkadım diye çok üzülüyordum.sonunda yeni anne adayımız sırayı aldı.
ARA ara ağrılarım oluyordu ama öyle çok zorlayan ağrılarım olmadı hiç.varmı ağrılar sendecanım günaydın sana bişey soracam kasıkların ara ara çok ağrımışmıydı
var canm ya kasıklarım adet olacağım zamanda ağrırdı ama bu başka geliyo gidiyo birde ara ara karnım ağrıyor göğüs uçlarım sertleşti dokunamıyom ağrıyolar bilmiyom neyin işaretiARA ara ağrılarım oluyordu ama öyle çok zorlayan ağrılarım olmadı hiç.varmı ağrılar sende
günaydn canım nasılsıngunaydinkizlar iyi hafta sonlari fatos tatlim izini ayriliyomussun seni ozluycez tatlim ama sen dinlen ve tekrar gelirkende yigenimizle gel seni bekliycez tatlim
CANIM hayırlara çıksın inş.benimde adet olacağım zaman ağrıyordu.ama farklıydı biraz.kasıklarımda ağırlık vardı sanki.hapşırırken öksürürken felan çok acıyordu.öle oluyormu sendede.az kalmış ama seninkinide inşallah hayırlı haberler alırız canım sendendevar canm ya kasıklarım adet olacağım zamanda ağrırdı ama bu başka geliyo gidiyo birde ara ara karnım ağrıyor göğüs uçlarım sertleşti dokunamıyom ağrıyolar bilmiyom neyin işareti
iyim canim ama su bel agrisi oldurdu beni yataktan zor kalka bildim gecen reglimden baslamisti hala devam ediyor 8 gun sonra tekrar regli olucam ama hala bitmadei normalmikigünaydn canım nasılsın