inşallah bitanem inşallah.fatoş da tatile çıkcaktı ama çıktımı acaba.son günlerde giremeyince rastlaşamadık.
evet canım çıktı tatıle fatosss canım dınlenecek artık🙂
inşallah bitanem inşallah.fatoş da tatile çıkcaktı ama çıktımı acaba.son günlerde giremeyince rastlaşamadık.
ayyy evet cancazım dinlecek biraz gerçekten.gerçi onunda regl zamanı yaklaşıyor 15 16 sı diyordu inşallah gelmez regliside bizede güzel haberler verir.senin ateş durumun nasıl?geçen ay çok yükselmişti canım.evet canım çıktı tatıle fatosss canım dınlenecek artık🙂
evet ramazanı bitirdik olduk nerdeyse.nasıl geçti anlamadım.bulantılar artarak devam ediyor.doktora gitmiştim bir hafta -10 gün felan oldu.cuma bir daha gitcem daha kalp atışlarını duyamadık.inşallah sorun çıkmaz.işler de yoğun bu aralar pek dikkar edemiyorum bazen allah emanet gidiyoruzsağol bitanem iyiyim işte ramazan ı şerif telaşesi koşturma.bu ay bitince canım çok sıkılacak baya hareketliliğe alıştım.sen nasılsın canım bulantıların ne alemde?doktora gitmişmiydin canım?
ayyy evet cancazım dinlecek biraz gerçekten.gerçi onunda regl zamanı yaklaşıyor 15 16 sı diyordu inşallah gelmez regliside bizede güzel haberler verir.senin ateş durumun nasıl?geçen ay çok yükselmişti canım.
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

öyle gerçekten mübarek koştura koştura gelip gidiyor.iyi canım cuma günü büyük gün o zaman.ne kadar güzeldir kim bilir bu heyecanı yaşamak inşallah bi gün bizde yaşarız.çıkmaz canım sorun falan sen kafanı rahat tut.ağır taşıma çok yorulma yeter.hee bide iyi beslenmek gerek dimi?onuda unutma annesievet ramazanı bitirdik olduk nerdeyse.nasıl geçti anlamadım.bulantılar artarak devam ediyor.doktora gitmiştim bir hafta -10 gün felan oldu.cuma bir daha gitcem daha kalp atışlarını duyamadık.inşallah sorun çıkmaz.işler de yoğun bu aralar pek dikkar edemiyorum bazen allah emanet gidiyoruz
hmm paxar biraz düşük gibi ama pek de düşük denmez benim normal vucud ısım 36.4 veya 5 falan.ama bu gün yüksek miş baya seninki.e bide senin reglinden 2 gün önce lekelenmen olurdu o da olmadı sanırım.bakalım ne olacak????ınsallah canım güzel haberler verır bızlere benım atesı ben bu ay ölçmedım hiç son 3 gündür bakıyorum sadece cumartesı 36.8- pazar 36.6 - pazartesı yanı bugün 36.7 çıktı bılmıyorum artık hayırlısı canım🙂