Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyi akşamlar canım, okul nasıl gidiyor gerçi rapor aldın ama şimdiye kadar yani 🙂

Valla daha öncede konuştığumuz gibi hep sohbet şeklinde geçiyordu 🙂 bu hafta yapacağım işler vardı fakat hastandığım için gidemedim.Zaten okuldaki herkes rapor almış bu hafta ek ders ödenmeyecekmiş sanırım.cuma iyi olursam gidip planladığım işleri bitireceğim inş.bayramdan sonrada başlayacağız maratona işte.sizde durum nasıl?sen ingilizce öğretmeniydin değilmi?bizdeki ing öğretmenleri dynet diye birşeyle uğraşıp duruyorlardı.Sizde de varmı?

Valla daha öncede konuştığumuz gibi hep sohbet şeklinde geçiyordu 🙂 bu hafta yapacağım işler vardı fakat hastandığım için gidemedim.Zaten okuldaki herkes rapor almış bu hafta ek ders ödenmeyecekmiş sanırım.cuma iyi olursam gidip planladığım işleri bitireceğim inş.bayramdan sonrada başlayacağız maratona işte.sizde durum nasıl?sen ingilizce öğretmeniydin değilmi?bizdeki ing öğretmenleri dynet diye birşeyle uğraşıp duruyorlardı.Sizde de varmı?

aynen bizde de öyle ama yarın bizim son gün. toplantı var allah bilir kaç saat sürer 🙂 gündem maddeleri epey uzun da. hımm haklılar rapor almakta. biz de haftaya perşembe başlayacağız. evet ing. ama dyned le falan uğraşmıyoruz , bizim bilgisayar öğretmenimiz sağolsun hallediyor 🙂 senin branşın ne ya da sınıfçı mısın?

aynen bizde de öyle ama yarın bizim son gün. toplantı var allah bilir kaç saat sürer 🙂 gündem maddeleri epey uzun da. hımm haklılar rapor almakta. biz de haftaya perşembe başlayacağız. evet ing. ama dyned le falan uğraşmıyoruz , bizim bilgisayar öğretmenimiz sağolsun hallediyor 🙂 senin branşın ne ya da sınıfçı mısın?

Ne güzel raporla uğraşmıyor kimse.Sizin okula özgü bişeymi bu.Yani perşembe cuma gelmeme sizin idarenin kararımı? Ben rehber öğretmenim.

evet ama pek çok okul da bu durumda. hımm ne güzel, burada da rehberliğini bekliyoruz 🙂

Duymuştum zaten ankara milli eğitimin burdakinden iyi olduğunu🙂 bak ne güzel halletmişler. Ayrıca burda herkes birbirini çok iyi anlıyor ve yardımcı oluyor ki bu banada çok iyi geliyor.Bilgisayarın başına geçince buraya bakmadan duramıyorum.Ama yardımcı olabileceğim durumlarda tabiki yardıma hazırım.

Hazalcım bende bazen mantar olurdu ve çok kaşınırdı ben kaşıdığımda da hafif kanardı.belki öyle olabilir.2. ihtimalde yerleşme kanaması olabilir.O da adete 4-5 gün kala olabiliyomuş.Seninde o kadar var.Ama tabi umutlanma şimdiden.Biraz bekle bakalım.
tesekkur ederim canim cvp icin ben hic mantar olmadim ilk defa boyle bir seyle karsilastim mantar kotu biseymi acaba neden oluyorki zaten cok lekelenme deyildi bir defa peceteye oldu ve simdi yok yerlesme deyildi bence o dedigin gibi kasintidan sonra oldu insallah tehlikeli bisey deyildir.

Duymuştum zaten ankara milli eğitimin burdakinden iyi olduğunu🙂 bak ne güzel halletmişler. Ayrıca burda herkes birbirini çok iyi anlıyor ve yardımcı oluyor ki bu banada çok iyi geliyor.Bilgisayarın başına geçince buraya bakmadan duramıyorum.Ama yardımcı olabileceğim durumlarda tabiki yardıma hazırım.

🙂 belki de bilemeyiz. evet ben de seviyorum bu siteyi, herkes herkesin durumuna yardımcı olmaya çalışıyor. gerçek hayatta konuşmaktan çekinebileceğimiz konuları burada rahatça konuşabiliyoruz. sonra herkesin doktoru farklı olduğu için birçok farklı fikir öğreniyoruz. ben de bağımlı oldum anlayacağın 🙂

Geri