Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar aranızda arı sütü polen karışımı yaptırıp içen varmı bana bi anlatsanızya nasıl yapıyorsunuz bende başlayacağım bu ay bakalım

Ben kullanıyorum canım , ben hazır yapılmışını aldım , kullanım şekli sabah akşam 1 tatlı kaşığı aç karnına ama ben sadece sahurda içiyorum,tadı güzel zaten içmek kolay oluyor.

merhaba melekler nasılsınız ben şimdi eve geldim test sonucumu aldım kızlar veeeeeeee hamileyimmmmmmmm

canım çoook sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah.

cnalarım benim ilk belirtimi göğüs uçlarımda yaşadım göğüs uçlarım sertleşti ve sadece uçları acımaya başladı daha sonra kasıklarım adet günüme 4 gün kala ara ara açımaya başladı ani hareketlerimde karnımın alt bölgesine bıçak saplanır gibi ağrılar hissettim midemde çok hassaslaşmıştı akıntımda normalden fazlaydı birde alt karın bölgem büyümüştü sanki aslında ben bunları vurulduğum iğneden oluyo zannetmiştim ama hamişliktenmiş canlarım ben bu ay gerçekten sıkı çalıştım 16 sında adet görmüştüm ya 25 27 28 29 30 1 günlerinde çalıştım daha sonra ayaklarımı havaya kaldıdım 1 saat kalkmadım yani anlıycağınız böyle inşaallah işinize yarar verdiğim bilgiler kızlar iyiki varsınız canlarım benim

cnalarım benim ilk belirtimi göğüs uçlarımda yaşadım göğüs uçlarım sertleşti ve sadece uçları acımaya başladı daha sonra kasıklarım adet günüme 4 gün kala ara ara açımaya başladı ani hareketlerimde karnımın alt bölgesine bıçak saplanır gibi ağrılar hissettim midemde çok hassaslaşmıştı akıntımda normalden fazlaydı birde alt karın bölgem büyümüştü sanki aslında ben bunları vurulduğum iğneden oluyo zannetmiştim ama hamişliktenmiş canlarım ben bu ay gerçekten sıkı çalıştım 16 sında adet görmüştüm ya 25 27 28 29 30 1 günlerinde çalıştım daha sonra ayaklarımı havaya kaldıdım 1 saat kalkmadım yani anlıycağınız böyle inşaallah işinize yarar verdiğim bilgiler kızlar iyiki varsınız canlarım benim

allahım kucağınada almayı nasip eder inşallah cnm çok sevindim çoktandır hamiş haberi almamıştık çok iyi geldi valla.....iğnelerden bahsetöişsin sen yumurta çatlatmamı yapmıştın ?

arkadaşlar dün girdiğim ilişkiden sonra kanamam oldu adetime daha 6gün var bu kadar fazla olmazdı sabaha kadar ara ara geldi korktum açıkçası evet adetime 1 2 gün kala oluyrdu ama az oluyordu..doktor normal demişti..şimdii böle olunca endişelendim bebek varda öldürüyomuyuz yaaaaaaaa

Ben kullanıyorum canım , ben hazır yapılmışını aldım , kullanım şekli sabah akşam 1 tatlı kaşığı aç karnına ama ben sadece sahurda içiyorum,tadı güzel zaten içmek kolay oluyor.

canım çoook sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah.
çok sağol canm benim inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririm en çok korktuğum şey o

Geri