amin canım benim ben hala inanamıyom amaHerkese merhabaaaaa
Aman allahım cansıcım bebişin gelmiş canımmmm 🙂 allah sağlıkla kucağına aldırır inşallah, tebrikler canım.
evet allah fatoşcuma nasip etsin.. hatta benden önce ona nasip etsinn ...inşallah gelecek aya haberini alırız
bu konuda bilgisi olan yrdım etsinnn ne olur
amin canım benim ben hala inanamıyom ama
evet canım ilk seferde tuttu üç tane yumurtam oluşmuştu zaten fatoşada moral olur belkide canımbende 3-4 ay önce yaptırmıştım cnm ama tutmadı bir kere bende bir ay daha olmazsa gidip yaptırıcam cnm senin ilkte tuttu demi inşallah bizede olmazsa faydası olur bu iğne aklıma gelince fatoşcum geliyo oda vurunucak bidahaki ay inşallah oda hamile kalır cnm
evet canım ya okadar kova taşımadan sonra ümidim yoktu ama allaha çok şükür korudu allahım meleğimikız böyle bir habere nasıl inanılır 🙂 allahımıza çok şükür.
patates olayından sonra sana üzülmüştüm, ama görüyorsun koruyan Allah koruyor...
sağol canım benim demek seninkide o civardaydı sevindim canım insan değerden anlamayınca tedirgin oluyocansıcım tebrik ederim.Allahım saglıklı sıhhatli kucagına almak nasib eder inşallah🙂bende öğrendiğimde benim degerim 826 ydı🙂