Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın şirinecimm.ttalım sen benim ufaklığı sormuştun ya bi günn bak olmadı yaa regl oldum.vardır bi hayır artık napayım dün çok üzüldüm ama bu gün iim doktorada gidicem artık vakti zamanı gelince olcak inşaşllah sen nasılsın ttalım
yaaa hayırlısı canım ,işallah bu ay olur ,moralinin yüksek olması gerekeyor,kendini bırakırsan emın ol daha zorlaştırırsın bazı seylerı,senin bebiş gelecek ben biliyorummmmm en yakın zmandaaaaaa:dil:

Kızlar benimde bugün konturolüm var doktoruma gitcem,3 lü test yapılacak ,işallah cinsiyetide belli olur kızlar ya 4 ay bitti,5 aydan gün alıyoruz artık bellı olmalı ama bakalım hayırlısı dıyelım.
Rabbim gönlündekini hayırlı kılsın bitanem inşallah testinde başarılı bi sonuç vericek ve cinsiyetinide öğrenirsin inşallah benim içime kız doğdu ama teyzesi öle düşündü işte bakalım hayırlısı olsun cnm sağlıklı sıhatli olun ikinizde en önemlisi bu.kocaman da olmuş yaa yerim ben onuuu.

yaaa hayırlısı canım ,işallah bu ay olur ,moralinin yüksek olması gerekeyor,kendini bırakırsan emın ol daha zorlaştırırsın bazı seylerı,senin bebiş gelecek ben biliyorummmmm en yakın zmandaaaaaa:dil:
öyle canım bu ay eşimle tatildeydik annemlerin yanında bide malum ramazan ama yine de ümitlenmiştim.Allah razı olsun cnm ii dileklerin için inşallah en hayırlı vakitte gelir benimkide 🙂moralim bu gün daha ii cnm çok sağol iiki varsınız hepiniz🙂

Rabbim gönlündekini hayırlı kılsın bitanem inşallah testinde başarılı bi sonuç vericek ve cinsiyetinide öğrenirsin inşallah benim içime kız doğdu ama teyzesi öle düşündü işte bakalım hayırlısı olsun cnm sağlıklı sıhatli olun ikinizde en önemlisi bu.kocaman da olmuş yaa yerim ben onuuu.
evet ya daha dün hamileyim dediğimi biliyorum şuan 4 ayını bıtırdı 5 ayının içinde zman cok çabuk gecıyor,senınde olacak dıyeceksınkı daha dün gibi üzülüyodum bugun kocaman oldu dıyeceksin hayat bole canımcım,işallah kız olur canımmmmmm azından bal damlıyo,bizde kız istıyoruz öaellikle ben çıldırıyorum kız cocugu görünce,ama herkezde erkek dıyo,ben hıc kılo almadım,artı çok güzelleştim,karnımda sıvrı ucta herkez dıyo erkek ama hayırlısı bızım gönlümüz kız olmasından yana,tabi Allah herseyın hayırlısını versın

selam kızlar, iki gündür yoktum aranızda, yeni çalışma planları hazırlıyordum araştırmalar falan...
sizlerle bunu paylaşmak istedim, dün doktorlar sitesinde aklıma takılan bi soru vardı onu sordum va saolsun dr hanım cevaplamış, benim bugün reglimin 3. güünü ve 5. günü klomene başlıcam...

Soru: seval hanım merhaba, erken gebelik istediğim için bu ay klomen kullanacam. şu an adetimin 2. günü ve adet döngüm normalde 26 gün sürüyor . heryerde adetin 5. günü 5 gün boyunca 1er adet kullanılır yazıyor, ama bunun adet süresiyle alakası var mı, mesela ben 4. gün başlasam olur mu?
bir de klomen yumurtlama günümü öne çeker mi, normalde 11. gün benim yumurtlama günüm, bu ilacı kullandığımda daha erken çatlama olur mu?
son bir sorum da klomen ile düşük yada ölü bebek riski normalden dahamı fazla

Cevap : İlk adet kanamasını gördüğünüz gün adetin 1. günüdür. Adet kanamanız 5 gün sürmesede ADETİN 5. GÜNÜ ilk günden 5 gün sonrası anlamına gelir.Siklusunuz (adet döngünüz daha kısa olsa da siz yine de 5. günden itibaern başlayın.Bu İlaçlar adet döngünüzü daha erkene çekmeyecektir. (yumurtlama gününü ancak ultrasonla kesin olarak tespit etmek mümkündür.) Düşük yada anne karnında bebek ölümü riski sağlık durumuyla alakalı olarak kişiden kişiye değişir.İlaç etki etmez.

Son düzenleme:
evet ya daha dün hamileyim dediğimi biliyorum şuan 4 ayını bıtırdı 5 ayının içinde zman cok çabuk gecıyor,senınde olacak dıyeceksınkı daha dün gibi üzülüyodum bugun kocaman oldu dıyeceksin hayat bole canımcım,işallah kız olur canımmmmmm azından bal damlıyo,bizde kız istıyoruz öaellikle ben çıldırıyorum kız cocugu görünce,ama herkezde erkek dıyo,ben hıc kılo almadım,artı çok güzelleştim,karnımda sıvrı ucta herkez dıyo erkek ama hayırlısı bızım gönlümüz kız olmasından yana,tabi Allah herseyın hayırlısını versın
öyle canım hayırlısı olsunnn yeterkii.inşallah tatlım inşallah bende hamiş kalıp sonrada ne çabuk geçiyo diyebilirim en hayırlı zamanda.sonra doğumlarımızda birbirimize dualar edicez inşallah paylaşıcaz doğum anılarımızı ayyy ne güzel yaa 🙂

canısı14 teprik ederim canım.ALLAH kucağına aldığı günleri de gösterir inşallah.selzeh sana çok ümitlenmiştim hemen bozma moralini vakti saati vardır.o bekleniyordur canım ya.nur85 senin içinde çok dua etmiştim senin tam belli oldumu .sende sıkma canını.ümitle beklemeye devam.sonuçta BİZİM RABBİMİZ bize kıyamaz.merhamet sabihi yüce rabbimin her işinde vardr bir hayır

Geri