Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

düşünsene 13. ayın sonunda ama eğer hamileysem...okuduğum duadandır ben paylaştım onu ben o duayı okuyunca olduğuna inannıyorumm..
zuzucum yer gök duayla gerçekten dua her kapıyı açıyo tatlım ben paylaşımını görmemiştim tekrar payşlaşırsan çok sevinirim cnm yaa

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Hâlik" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder canım bu isimler Allahın isimleri..

Ya Musavvir c.c

Herşeye şekil ve suret veren

Ya Bâri c.c

Yaratan, her şeyi yerli yerinde kusursuzca var eden
Halık:
Yaratan, yoktan var eden.

meleklerim bugün doktora gittim yumurtalarım oluşurkende gittiğim için yumurtalarım bu ay takip edilmiş oldu ve ovulasyon pozitif dedi yani yumurtlama yahut çatlamayla ilgili bir sorunumyokmuş şükür..progestoran tahlilim değerleride normal çıktı..adetimin 3.günü artık gideceğim başka tahliller yapacak..önden kahverengi leke daha sonra adet oluyorum dedim ilk gün kanın çok geldiği günmüş bunu merak ediyordum iyi oldu..

slm canım işte olmasam kaç kez gitmiştim kan tahliline🙂) hiç günüm geçmemişti daha önce ondan heyecanlıyımmm..

cnm özel hastaneler akşamda alıyo kanı arkadaşım geçende gece 12 de öğrendi sonucu ve hamile çok şükür ...
günün bu zaman kadar hiç geçmemiş ne güze inşallah hamişliktendir değilse eğer şunu diyebilirim benim vicudum bana her ay değişik bir gol atıyo geçen ayda ben ilk defa gecktim ve ark bilirler ve bütün belirtilerimde vardı olabiliyo yani cnm bencd kötüyüde düşünde üzülme inşallah hamilesindir cnm

inşallah canım benim sağol ilgin için.hayırlı vakitte hamiş oluruz bizlerde inşallah insan en çokta bişi olmamasına seviniyo çünkü sağlık herşeyden önemli bebkte gelir Allhın izniyle vakti zamanı doluncaaa hayırlısı tatlım

evt hayatım herşeyin başı sağlık öle şeyler duyuyorum ki çevremde valla sevniyorum en azından vaktini bekliyoruz bide tedavilerle hastanelerle uğraşmıyoruz inşallah cnm bizde bir an önce güzel haberler veririz birbirimizeeee

[ı]cnm özel hastaneler akşamda alıyo kanı arkadaşım geçende gece 12 de öğrendi sonucu ve hamile çok şükür ...[/ı]
[ı]günün bu zaman kadar hiç geçmemiş ne güze inşallah hamişliktendir değilse eğer şunu diyebilirim benim vicudum bana her ay değişik bir gol atıyo geçen ayda ben ilk defa gecktim ve ark bilirler ve bütün belirtilerimde vardı olabiliyo yani cnm bencd kötüyüde düşünde üzülme inşallah hamilesindir cnm[/ı]
tabiki canım herşey bizler için hayırlısını versn rabbimm

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Hâlik" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder canım bu isimler Allahın isimleri..

Ya Musavvir c.c

Herşeye şekil ve suret veren

Ya Bâri c.c

Yaratan, her şeyi yerli yerinde kusursuzca var eden
Halık:
Yaratan, yoktan var eden.

eh be cnm bize ancamı sölüyosun bunu ramazanda bitti söleseydin bizde yapardık yaaaa

meleklerim bugün doktora gittim yumurtalarım oluşurkende gittiğim için yumurtalarım bu ay takip edilmiş oldu ve ovulasyon pozitif dedi yani yumurtlama yahut çatlamayla ilgili bir sorunumyokmuş şükür..progestoran tahlilim değerleride normal çıktı..adetimin 3.günü artık gideceğim başka tahliller yapacak..önden kahverengi leke daha sonra adet oluyorum dedim ilk gün kanın çok geldiği günmüş bunu merak ediyordum iyi oldu..
eyşancım ii olmasına çok sevindim canım.bende bugün doktora gittim adetin3.günü tahlil yapıldı değerlerimizi karşılaştıralım canım yazayım sana.doktor bişi yok dedi yumurta tatkibi yapalım bu ay dedi bende bu ay 13.günü gidicem tekrar hayırlısı olsun inşallah cnmm.benim prolaktin 26.35 ... e2 5... fsh 6,27....lh 8,26 senin nasıl cnmm

Geri