sagol canımmmm,darısı senin ve sitedeki arkadasların başına işallah,ya bide benim tansiyon yine 15 e cıkmıs ya benım bu tansıyon cok sorun yıne doktorum dedı bu şekılde olmaz ben ne yapacamı sasırdım,tuz da yemıyorum ama nıye bole oluyorum anlamıyorum yaa
işalllah canım darısıda senin basınaaaaaa en yakın zmanda senın bebişinide haberini alırızzzz🙂çok sevindim cnmm oğluşuna inşallah sağlıklı kucağınada al cnm benimm..
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

oructum iftardan önce yaptım bembeyaz hafif çizgi bile yok🙁[ı]günaydın cnm keşke testi sabah yapsaydın yada oruçsan öğlene doğru yapsaydın cnm ya bence akşam net sonuç alamazsın iştemisin yine gidemiyomusun kan testine izin alsanda iki dk gidip verebilsen için rahatlardı cnm........[/ı]
aminnnnnnnnnnnnn cnmmm inşallah ...dualarını eksik etme inşallahh..işalllah canım darısıda senin basınaaaaaa en yakın zmanda senın bebişinide haberini alırızzzz🙂
aslında hiç düşünmüyodun 10 gündür tansiyonumu bıle ölçtürmüyodum,ama doktor yıne ölçtü 15,5 kafayı yicem ya ben tuzluda yemıyorum ama bakalım hayırlısı canım,işallah kontrol altındayım ya suan için sorun yok bakalımamın canım amın ınsallah
tansıyon takıp edılecek senın süreklı kontrol altında olacaksın sanıım böyle yuksek seyrederse canım ama rahat ol sen yınede düşünme tansıyonunu
tabiki canım dualarım sizinle herzaman...aminnnnnnnnnnnnn cnmmm inşallah ...dualarını eksik etme inşallahh..
oructum iftardan önce yaptım bembeyaz hafif çizgi bile yok🙁