Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun büyüklerin ellerinden öperim 🙂 yarın malum kimse nette olamaz anca bayram sonuna görüşürüz diye şimdiden söledim bekleyen arkadaşlar inşallah hamilesinizdir hayırlı haberler verirsiniz bize sağlıcakla kalınn

kızlar bende hepinizin bayramını tebrik ediyorum.bizde eşimin memleketine gidiyoruz bayramın 2. günü.hafta sonu burda olurum inşallah.aklım hep sizde olacak.hepinizi öpüyorum.

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Ben birkaç gün sitede olamayacam arkadaslar,kendinize cok ıyı bakın,hepinizi cok sevıyorum...
salı günü görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzz
bayramızı şimdiden kutlayımmmmm🙂

DAİMİ KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
Seduş..................................15 Eylül(haber bekliyoruz canım)
zuzu.....................................15 Eylül(haber bekliyoruz canım)
baharr...................................16 Eylül(haber bekliyoruz canım)
hazal3................................19 20 Eylül(haber bekliyoruz canım)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
eyşan..................................21 Eylül
eboş...................................22 Eylül
duygum_06........................24 Eylül
butterfly45.........................25 Eylül

Lalezar...............................27 Eylül
Ela_1982............................28 Eylül
mrs.m................................28 Eylül
CaRİZma...........................28 Eylül
birmur..............................28-29 Eylül
Desen.................................29Eylül

sultan.................................30 Eylül
yaz esintisi...........................30 Eylül
Funnda...............................2 Ekim
japonica..............................10 Ekim
selzeh..................................13 Ekim
arzu85...............................14 Ekim
nur85................................19 Ekim

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:

kızlar noolur yardım edin yeni kayıt oldum hep okuyordum sizi bana biraz acip bişiler oldu daha reglime 10 gün falan vardı dün 2 damla kan geldi bi daha bişi yok bi de göğüs uçlarım regl olacakmış gibi acıyo ama çok erken bunların olması için sabah regl oldum sandım çünkü karnım çok ağrıyodu ama 1-2 saat ağrıyıp geçti ya neler oluyo fikri olan arkadaşım varsa lütfen yardım etsin

kızlar noolur yardım edin yeni kayıt oldum hep okuyordum sizi bana biraz acip bişiler oldu daha reglime 10 gün falan vardı dün 2 damla kan geldi bi daha bişi yok bi de göğüs uçlarım regl olacakmış gibi acıyo ama çok erken bunların olması için sabah regl oldum sandım çünkü karnım çok ağrıyodu ama 1-2 saat ağrıyıp geçti ya neler oluyo fikri olan arkadaşım varsa lütfen yardım etsin
canım geçmiş olsun belki yerleşme kanaması olabilir diyicem ama daha 10 gün var diyorsun.kaç günde bir regl oluyorsun canım bide kaç gün sürüyor?

sultancım 34-35 günde bir falan regl oluyorum ama değişiyor en son 24 ağustosta olmuştum bugün ayın 19 u olduğuna göre 27. günde falanım yani 1 hafta var daha şimdi doktorumu aradım bu arada önemli bişi diil dedi ama bana daha önce hiç böyle bişi olmamıştı anlayamadım canım ya yerleşme kanaması ne demek bi de benimki kanama sayılmaz iki damla açık kırmızı leke işte ama yine de korktum

Geri