Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Slm arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum oh nihayet evimdeyim ve bağlantı sorununuda hallettik çok şükür artık eskisi gibi her fırsatta szilerle olucam inşallah bir aksilik olmazsa hepinizi çok özledim walla.Bu arada ooo ne çok anne adayımız olmuş Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

size bir haberim var.... dün akşam eve giderken iki tane test aldım ... ama bi taraftanda sanki adet olmuşum gibi sancım vardı gece yattığımda ağrıyı daha net hissettim ... ve elimle karnımı ovarken elim göbeğime değdiğinde orda bi şey hissettim sanki küçük bir boncuk vardı içinde dokununca hissettiğim...bian dedim acaba göbeğimmi düştü gerçi onunda nasıl olduğunu bilmiyorumda...sabah oldu önce vaz geçtim nasılsa bugün kesin adet olurum çünki akşam hafif karnımda şişlikte olmuştu adet belirtimdi yani...testi aldım idrarı damlattım ama bu benim evde ikinci test yapışımdı bu sefer farklı bir duygu içindeydim ellerim titredi yaparken .... sonra ilk çizgi çıktı aradan bir dakka geçmeden ikinci çizgi silik sonra ki bir dakkada net bi şekilde ikinci çizgi çıktı elim ayağım birbirine dolandı.ne yapacağımı şaşırdım...testi sakladım...eşim uyandı ve bana testi sordu.. yaptım dedim sonucu sordu.daha akmadım bilmiyorum dedim..getir bakalım dedi...ve gösterdim oda şaşırdı ve boynuma sarıldı tabi o an ağlamaya başladım...çok farklı bir duyguymuş hala inanamıyorum...eşim hemen başladı hemen doktorunla görüş sana kitap alalım bebek eğitimi vesaire hamilelikle ilgili acayip heyecan yaptı....ama anlamadığım şuan bile sanki adet olmuşum gibi sancımın oluşu...
allahım inşallah gerçektir inanamıyorum......sizlere çok ama çok teşekkür ediyorum bugünlere kadar bana destek olduğunuz için...

size bir haberim var.... dün akşam eve giderken iki tane test aldım ... ama bi taraftanda sanki adet olmuşum gibi sancım vardı gece yattığımda ağrıyı daha net hissettim ... ve elimle karnımı ovarken elim göbeğime değdiğinde orda bi şey hissettim sanki küçük bir boncuk vardı içinde dokununca hissettiğim...bian dedim acaba göbeğimmi düştü gerçi onunda nasıl olduğunu bilmiyorumda...sabah oldu önce vaz geçtim nasılsa bugün kesin adet olurum çünki akşam hafif karnımda şişlikte olmuştu adet belirtimdi yani...testi aldım idrarı damlattım ama bu benim evde ikinci test yapışımdı bu sefer farklı bir duygu içindeydim ellerim titredi yaparken .... sonra ilk çizgi çıktı aradan bir dakka geçmeden ikinci çizgi silik sonra ki bir dakkada net bi şekilde ikinci çizgi çıktı elim ayağım birbirine dolandı.ne yapacağımı şaşırdım...testi sakladım...eşim uyandı ve bana testi sordu.. yaptım dedim sonucu sordu.daha akmadım bilmiyorum dedim..getir bakalım dedi...ve gösterdim oda şaşırdı ve boynuma sarıldı tabi o an ağlamaya başladım...çok farklı bir duyguymuş hala inanamıyorum...eşim hemen başladı hemen doktorunla görüş sana kitap alalım bebek eğitimi vesaire hamilelikle ilgili acayip heyecan yaptı....ama anlamadığım şuan bile sanki adet olmuşum gibi sancımın oluşu...
allahım inşallah gerçektir inanamıyorum......sizlere çok ama çok teşekkür ediyorum bugünlere kadar bana destek olduğunuz için...

eboş canım benim çok sevindim ama bugün git hemen kan testinide yaptır kesinleştir ayy çok güzel ya rabbim bizlerede yaşatsın inşallah inan çok mutlu oldum burda hamile kalan herkese çok seviniyorum🙂

selam herkese günaydınnn kızlarrrrr.adaşımmmmm seni çok çok çok tebrik ederim canım ya bu sabah sabah ne güzel bi haber böyle valla içimizi açtın yahuuu seni kocamannnnnnnnn kutlarım hayatımmm.ne güzel allahım bizlerede yaşat bu duyguyu en kısa zamanda.eeee anlat hadi beklicemmm ne gibi belirtilrin oldu çalışmaların nasıldı ?????

selam herkese günaydınnn kızlarrrrr.adaşımmmmm seni çok çok çok tebrik ederim canım ya bu sabah sabah ne güzel bi haber böyle valla içimizi açtın yahuuu seni kocamannnnnnnnn kutlarım hayatımmm.ne güzel allahım bizlerede yaşat bu duyguyu en kısa zamanda.eeee anlat hadi beklicemmm ne gibi belirtilrin oldu çalışmaların nasıldı ?????
vahidecim ve fatoşcum(adaşım) çok teşk.ederim
hala inanamıyorum.

DAİMİ KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis

Seduş..................................15 Eylül(haber bekliyoruz canım)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
duygum_06........................24 Eylül
butterfly45.........................25 Eylül

Lalezar...............................27 Eylül
Ela_1982............................27 Eylül
mrs.m................................28 Eylül
CaRİZma...........................28 Eylül
birmur..............................28-29 Eylül
Desen.................................29Eylül

sultan.................................30 Eylül
yaz esintisi...........................30 Eylül
japonica..............................10 Ekim
selzeh..................................13 Ekim
arzu85...............................14 Ekim
hazal3...............................15 ekim
nur85................................19 Ekim
şehnaz...............................20 Ekim
zuzuu................................20 Ekim

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:

Geri