Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende fazla bi belirti yoktu zaten beklemiyordumda...ama normal adet sancısı sanki adet olmuş gibi sancı ve batmalar oldu kasıklarımda ve göbeğimde....öncede söylediğim gibi dün gece göbeğime dokundugumda tam ortasına içinde sanki küçük boncuk varmış hissi ...akıntım devam ediyordu...
ya canım şimdi ben hamilemiyim.....inanamıyorum

kaç gün önceden başladı canım ağrın ?birde nasıl bir akıntıydı bu?

eboşş tebrik ederim harika bir haber sabah sabah fatoşcum hoşgeldin gözlerimiz yollarda kalmıştı valla bu ay tedaviye başlıyosun cnm inşallah karşılığını erkenden alırsın çok duyuyorum ilk seferede tuttu diye inşallah seninde öyle olur cnm benim

günaydın hayatım hoşbuldukkk valla ne diyimm bende sizleri çok özledimmm bebeğim.tedavime başladım pazartesi günü gidicem yumurtamın olgunluğuna bakıcak dr.ona görede çatlatma iğnesi vurulucam.inş.benimde cansı gibi ilk seferde tutar artık bebeğim gelsin onu çok özledimmmm

DAİMİ KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
Seduş..................................15 Eylül(haber bekliyoruz canım)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
duygum_06........................24 Eylül haydi duygummm güzel haber ver bize
butterfly45.........................25 Eylül

Lalezar...............................27 Eylül
Ela_1982............................27 Eylül
mrs.m................................28 Eylül
CaRİZma...........................28 Eylül
birmur..............................28-29 Eylül
Desen.................................29Eylül

sultan.................................30 Eylül
yaz esintisi...........................30 Eylül
japonica..............................10 Ekim
selzeh..................................13 Ekim
arzu85...............................14 Ekim
hazal3...............................15 ekim
nur85................................19 Ekim
şehnaz...............................20 Ekim
zuzuu................................20 Ekim

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:

günaydın hayatım hoşbuldukkk valla ne diyimm bende sizleri çok özledimmm bebeğim.tedavime başladım pazartesi günü gidicem yumurtamın olgunluğuna bakıcak dr.ona görede çatlatma iğnesi vurulucam.inş.benimde cansı gibi ilk seferde tutar artık bebeğim gelsin onu çok özledimmmm

cnm ya kıyamam inşallah biran önce kavuşursun bebişine burdan alırız hayırlı haberlerini artık benim için her ay çok çabuk geçiyo umarım bu ay hepimiz hayırlı haberler alırız cnm

Kızlar günaydın;
Nasılsınıuz nasıl gidiyor hayat,benim 3 lü test sonuçları cıktı,anlayan varmı sonuclardan,normal yazıyo ama bugun götürücem doktoruma sonucları,eğer sonucları anlayan varsa değerleri yazıcam olur mu

Kızlar günaydın;
Nasılsınıuz nasıl gidiyor hayat,benim 3 lü test sonuçları cıktı,anlayan varmı sonuclardan,normal yazıyo ama bugun götürücem doktoruma sonucları,eğer sonucları anlayan varsa değerleri yazıcam olur mu

günaydın cnm nasılsın?çok sevindim bebişinin sonuçlarının iyi olduğuna burdaki arkadaşları boşver böle bişey için dr unla görüş bence sonra yanlış bir yorum olur canın sıkılır cnm ya ama normal yazıyosa öledirde inşallah sana bişey soracaktım cnm geçende başka sayfalara bakıyodumda cnm bi sayfada adetine 16 gün varken belirti yaşadığını sölemişsin o aymı hamile kaldın cnm sen?

şirinecim geçen gün hani yüzükle cinsiyet belirleme testini anlatmıştın yaptım bende bi erkek bi kız çıktı bende kısmet tabiki ama inşallah doğrudur umarım test sonuçlarında sorun yoktur normal demişsin

fatoş senin bebiş ne oldu canımnasılsın

canım benim günaydınnn bebiş daha gelip gelmediği meçhul bu ay tedavi görüyorumm hayatımm bakalımmm ne olucak tedavi sonunda inş.benimkide gelmiştir artık.bu arad testlerin normal çıkmış ne güzelll bak herşey yoluna gitmeye başladı sendede🙂test sonuçları hamile kalanların alanında sor canım ordaki arkadaşlar bilirler.biz onlara göre biraz daha cahiliz🙂

Geri