Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sağol selzehcim inş,mrs m eboşu dinlemedin mi adet belirtileri varmış onun da ama hamiş,hamişlerde de adet belirtileri oluyor yani,moralini bozma.

sağol selzehcim inş,mrs m eboşu dinlemedin mi adet belirtileri varmış onun da ama hamiş,hamişlerde de adet belirtileri oluyor yani,moralini bozma.

inşallah canım yaa ama akıntıyla birlikte 2 gündür damar gibi ince kan görüyorum. akıntım da yoğun bu arada. karnım ağrımaya başladı, bilmiyorum artık.
senin yazılarını okudum inşallah hayırlı haberlerini alırız.

Eboşcum burda değilsin ama yinede tebrik etmek istedim seni.Sonra okursun herhalde.Çok sevindim bebişinin gelmesine.Regl günlerimiz aynı olduğundan bende merakla bekliyordum ve çok mutlu oldum.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

merhaba canım daha yeni bu ay başladım evt durduk yere sinirlendiğim oluyo yada birden küsmelerim asabileşmelerim ama bu haptanmı oluyo onu bilmiyorum ahyatım bide söylemesi ayıp bu hapı içtim içeli her akşam çalışasım var😛iha:kudurttu beni galiba ya sen?

hehehe güldürdün kıs beni, aynı dert bende de var, ilk başladığım iki gün aşırı bir sinirliydim, reglim bitti biteli de işkolik oldum ama kendimi frenliyorum,en verimli günlerimde çalışim diye, hatta eşim şaşkın durumda ne oldu sana deyip duruyor...hadi bakalım hayırlısı bu ay inşallah olur...

Selam kızlar ben çok sıkıldım ya hiçbir iş yaptırmadılar bana bugün.böylemi gitcek acaba.aniden rahatsızlanırsam yerime işi yapcak kimse yok korkuyorlar galiba hemen yetişsin istiyorlar yanımdaki eleman.aslında benim için iyi ama akşama boş boş durmak canımı sıkıyor🙂rahat batıyor galiba

Selam kızlar ben çok sıkıldım ya hiçbir iş yaptırmadılar bana bugün.böylemi gitcek acaba.aniden rahatsızlanırsam yerime işi yapcak kimse yok korkuyorlar galiba hemen yetişsin istiyorlar yanımdaki eleman.aslında benim için iyi ama akşama boş boş durmak canımı sıkıyor🙂rahat batıyor galiba
Slm canım valla rahat batıyoo galiba sana Boşver beee keyfine bak Sen kendine bak ki bebeğin de ii olsun annesii🙂🙂

Geri