Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

butterfly yok cnmm yaa ne dersiii çalışamıyom valla ama başlıcam inş.tarihe bakıyorum biraz biraz okadr işte cnm.hayırlısıyla bebişimde gelse🙂canım doktordan geldim az önce reglimin 3.günü tahlil yaptırmıştım ozaman kkendi doktorum yoktu başka bi doktora göstermiştim ii demişti yumurta takibi yapalım bide.bugün kendi bayan doktoruma gittim kadın sonuca baktı dedi östrojen hormonun çok düşük ya yanlış ölçmüşler yada sen yumurtlamıyosunn okadar üzüldümki anmlatamam sonra muayene etti çok şükür sol tarafata kocaman bi yumurta oluşmuş yanlış ölçmüşler dedi rahatladım ama biz nasıl doktorlara güvenicez anlamıyorum yaa bu ayda olmazsam testi tekrarlıcak.hayırlısıyla gelir inş meleklerimiz.seninde günün geldi canım ne var ne yokk

ayyyy canım benım bak yumurtan olusmus demekkı bır problem yokmus sımdı yumurta takıbı yapılacakmı pekı ınsallah bu ay gelırde gerek kalmaz bırdaha test yapmaya canım

canım östrojen hormonu çok düşük çıkmış büyük ihtimal yanlış bakılmış dedi kana.eğer doğruysa yumurta oluşmuyomuş çünkü çok fena oldum o ann.sonra alttan ultrasonda baktı hamdolsun yumurta var demkki yanlış baklımış dedi.eğer regl olursam 3.günü kendi yapıcak tatlillerimi tatlım.bugünden itibaren gün aşırı ilişki olsun dedi işte.sen nasılsın canım yaa

aman aman sorun olmasın canım bak ne güzel işte yumurtan olusmus günasırı ılıskı önerdı demek ne güzel işte pekı ne zaman çatlıcakmıs yumurtsan bısı dedımı pekı

ayyyy canım benım bak yumurtan olusmus demekkı bır problem yokmus sımdı yumurta takıbı yapılacakmı pekı ınsallah bu ay gelırde gerek kalmaz bırdaha test yapmaya canım
net yavaş canım geç gidiyo yazdıklarım kusura bakmayın.canım yumurta takibi istemedi zaten oluşmuş dedi bende çatlarmı die sordum çatlar dedi inşallah çatlar.biraz sert mizacı var pek bişi soramadım ama ii bi doktor.artık tutar inş bu ay cnmm yaa hepimizden güzel haberler gelir inşş hayırlısıyla

net yavaş canım geç gidiyo yazdıklarım kusura bakmayın.canım yumurta takibi istemedi zaten oluşmuş dedi bende çatlarmı die sordum çatlar dedi inşallah çatlar.biraz sert mizacı var pek bişi soramadım ama ii bi doktor.artık tutar inş bu ay cnmm yaa hepimizden güzel haberler gelir inşş hayırlısıyla

anladım canım ıstersen eczaneden ovulasyon testı al onu kullan yumurta catlmasına yakın sana haber verıyor test kaç günde bır regl oluyorsan ona göre yapmaya baslıyorsun canım hem tam olarak ögrenmıs olursun canım

aman aman sorun olmasın canım bak ne güzel işte yumurtan olusmus günasırı ılıskı önerdı demek ne güzel işte pekı ne zaman çatlıcakmıs yumurtsan bısı dedımı pekı
selzehcim bide bugün benim 10.günüm reglimiz yani yumurta oluşumu erken dimii ben 32 33 34 günde bir falan oluyom yaa obakımdan ama demekki oluşabiliyo bak belkide reken die kaçırdığımız oluyo bazen yada geçmiştir die bıraktığımız.evt canım sadece gün aşırı ilişki dedi çatlama olayınada çatlar çatlar merak etme dedi🙂adetlerin düzensiz değil 35 güne kadar normal dedi inş çatlar yumurtalarımız canım senin kaçıncı günün bu gün reglinin

selzehcim bide bugün benim 10.günüm reglimiz yani yumurta oluşumu erken dimii ben 32 33 34 günde bir falan oluyom yaa obakımdan ama demekki oluşabiliyo bak belkide reken die kaçırdığımız oluyo bazen yada geçmiştir die bıraktığımız.evt canım sadece gün aşırı ilişki dedi çatlama olayınada çatlar çatlar merak etme dedi🙂adetlerin düzensiz değil 35 güne kadar normal dedi inş çatlar yumurtalarımız canım senin kaçıncı günün bu gün reglinin

anladım canım evet aslında sana göre erken yanı ama bellı olmuyor demek canım benım sen günasırı çalışmalar devam et benım 7.günüm tatlım ben 25-26 günde bır regl oluyorum bende erken çatlıyor bılıyorum akıntımdan ama bellı olmuyor demek o zaman sıkı çalışmak gerek

butterflyy ordamısın canımm cevap yazdım sana ama görmedin sanırım tatlım net okadar yavaş ki habire hata veriyo sen nasılsın tatlım yaa çok az kaldı hadi inşallah sende alt listeye inersin cnm

Son düzenleme:
SELZEH sen doktora gitmişmiydin canım hiç.sende git bence.bide bir tavsiye vereyim sabahda da deneyin muhakkak.4,-5 gibi felan.çünkü benim aşırı bir çalışmam yoktu ama sabah denedik bir iki kere.her gün değil bir gün ara verin.şansa bırakmak istemiyor insan anlıyorum ama öylede deneyin bir.hep dua ediyorum hepinize.en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz inş

Geri