size bir haberim var.... dün akşam eve giderken iki tane test aldım ... ama bi taraftanda sanki adet olmuşum gibi sancım vardı gece yattığımda ağrıyı daha net hissettim ... ve elimle karnımı ovarken elim göbeğime değdiğinde orda bi şey hissettim sanki küçük bir boncuk vardı içinde dokununca hissettiğim...bian dedim acaba göbeğimmi düştü gerçi onunda nasıl olduğunu bilmiyorumda...sabah oldu önce vaz geçtim nasılsa bugün kesin adet olurum çünki akşam hafif karnımda şişlikte olmuştu adet belirtimdi yani...testi aldım idrarı damlattım ama bu benim evde ikinci test yapışımdı bu sefer farklı bir duygu içindeydim ellerim titredi yaparken .... sonra ilk çizgi çıktı aradan bir dakka geçmeden ikinci çizgi silik sonra ki bir dakkada net bi şekilde ikinci çizgi çıktı elim ayağım birbirine dolandı.ne yapacağımı şaşırdım...testi sakladım...eşim uyandı ve bana testi sordu.. yaptım dedim sonucu sordu.daha akmadım bilmiyorum dedim..getir bakalım dedi...ve gösterdim oda şaşırdı ve boynuma sarıldı tabi o an ağlamaya başladım...çok farklı bir duyguymuş hala inanamıyorum...eşim hemen başladı hemen doktorunla görüş sana kitap alalım bebek eğitimi vesaire hamilelikle ilgili acayip heyecan yaptı....ama anlamadığım şuan bile sanki adet olmuşum gibi sancımın oluşu...
allahım inşallah gerçektir inanamıyorum......sizlere çok ama çok teşekkür ediyorum bugünlere kadar bana destek olduğunuz için...