Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın benim tatlı melkelrimm hepinizee.bu gün çok girtemicem siteye arkadaşım gliyo oturmaya ayyy bu şirinenin dediği testi yapıcam ona kız bebiş bekliyo hamiş şuan bakalım doğru çıkıcakmı🙂canlarım ben bi günaydın demek istedim sizlere kalkıyorum şimdi eşim evde kahvaltı hazırlayayım hepinize hayırlı cumalar cumanız mübarek olsunn dua ile

günaydın canım benim.sanada hayırlı cumalar olsun hadi eşinin kahvaltısını yaptır sonra gel yine bekliyoruz

günaydın cnm inşallah olmazsında hayırlı haberler veririsin cnm yaa varmı belirti felann
Yok ayyy ne regl belirtisi ne de hamilelik belirtisi....Hiçbişey yok belki de kendimde belirti aramıyorum ondandır pek dinlemedim bu ay kendimi.
Allahım inş. gelmiştir bebişim:hail:
Fatoşşşcum inş. bugün sevinç gözaşlarına boğuluruz dediğin gibi tatlım🙂🙂

fatoşcum,konuya pek vakıf degilim ama sanırım bu ay tedaviye başladın sende iğne mi olcan?hayırlısı ile en kısa zamanda meleğin gelir artık seninde.

canım ben klomen tedavisine başladım şuan 5 gün içtim pazartesi dr.gidicem yumurtalıklarım büyüdüyse çatlatma iğnesi vurulucak inş.bu ay benimde gelir meleğim.

Günaydıııınnnnnn

fatoş , yoncax hoşgeldiniz, sizi tekrar burada görmek çok güzellll....

Hiç adet tarihinden önce test yapıp negatif çıkıpta sonradan hamile olan var mııı? Ben dün yaptım ama daha adete 5-6 gün var 🙁 tek çizgi çıktı.niye yaptım bilmiyorum ama yaptım işte.bu konuda fikri olan varsa yazabilir mi lütfenn...
SEN çok erken test yapmışın canım ya olurmu öyle.idrarda bir iki gün geçmesi lazım.az kalmış zaten sabret bakalım biraz ne olur

canım ben klomen tedavisine başladım şuan 5 gün içtim pazartesi dr.gidicem yumurtalıklarım büyüdüyse çatlatma iğnesi vurulucak inş.bu ay benimde gelir meleğim.
ayyy inşallah kız ,tedavi başarılı olurda meleğin bekletmez artık seni,sanırım bu tedavilerde ikiz olma ihtimali fazla oluyor diye duymuştum🙂hadi bakalım belki tek beklerken iki melek gelir🙂

Geri