Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım naber uzun zman oldu nerelerdesin sen bakim neler yaptın

meraba canım nasılsın.
merhaba semracım ve fatoşcum ne olsun canlarım yaa öle böle günler geçiyor.. kıbrıstaydım bu arada tekrar tedaviye başladık orda baştan aşağı kontrolden geçtim yumurtalıklarım kist bağlamış normalindende büyümüş kistim ve yumurtam.. ilaç ve iğne tedavisi uyguluyor dr. oyuzden gebeliğim olmuyrmuş dr. 4 ay süreyle tedavi verdbunun sonun tedaviye yanıt verirsin dedi dr. inşallah canlarım yaa inşallah doğal yolla olur

merhaba semracım ve fatoşcum ne olsun canlarım yaa öle böle günler geçiyor.. kıbrıstaydım bu arada tekrar tedaviye başladık orda baştan aşağı kontrolden geçtim yumurtalıklarım kist bağlamış normalindende büyümüş kistim ve yumurtam.. ilaç ve iğne tedavisi uyguluyor dr. oyuzden gebeliğim olmuyrmuş dr. 4 ay süreyle tedavi verdbunun sonun tedaviye yanıt verirsin dedi dr. inşallah canlarım yaa inşallah doğal yolla olur

ayyy canım ya çok sevindim bu çok güzel bi haber bak iyi olmuş doktora gitmen inş.tedavi olumlu sonuçlar verir.çok mutlu oldummm canımm hadi hayırlısı olsun.yani sen dr.numu değiştirdin de bunları söyledi bundan önceki söylememişti sanırsam böyle böyle problem var diye

merhaba canım saol iyiyiz sen nasılsın bugün cuma kızlar gittiler dualar etmeye hepimize allahım herkesin tüm dualrını kabul et yarrabbimmm Aminnnnn sen nasılsın bu arada?
Allah herkesin umutlarında yardımcı olsun,Rabbim hepinize benim gibi tatlı bir evlat nasip etsin..
kendimi çok şanslı hissediyorum inşallah 2. evladıma da kavuşurum..

selamlar herkeslere kızlar!çok özledim valla geçen haftadan beri.dün geldik memleketten.gelir gelmezde ne güzel hamiş haberleri aldım ama.EBOŞ canım benim tebrik ederim inan çok sevindim canım.zeynepsuvekaan canım senide tebrik ederim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınıza alın inşallah.FATOOSS cum bitanem hoş geldin nasıl da belli oluyordu yokluğun e tedavinde hayırlı olsun canım.mevlam tez zamanda göbüşüne böbüş versin.

Geri