Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar hepinizin gemiş bayramı kutlu olsun hayırlı cumalar hepinize,bende özledim szileri yahu,ohh nihayet artık döndüm,vede net sorunumuz halloldu çok şükür arrtık eskisi gibi çenem düşecek😀

selam canım hele sükür be canım gelebıldınya bizde senı özledık kızzzz artık hep burdasın konusuruz bol bol

selam kızlar hepinizin gemiş bayramı kutlu olsun hayırlı cumalar hepinize,bende özledim szileri yahu,ohh nihayet artık döndüm,vede net sorunumuz halloldu çok şükür arrtık eskisi gibi çenem düşecek😀

ohh negüzel hoşgeldiniz efendimmm artık burdasın yani çok sevindim canımm hadi bakalım vatana millete hayırlı uğurlu olsun diyorumm ve kurdeleyi kesiyorummmm:popcorn:🙂🙂🙂🙂

LAZER-ISIKLI-MAKAS__16818868_0.jpg

DAİMİ KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
butterfly45.........................25 Eylül(haber bekliyoruz canım)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
Lalezar...............................27 Eylül
Ela_1982............................27 Eylül
mrs.m................................28 Eylül
birmur..............................28-29 Eylül
Desen.................................29Eylül

sultan.................................30 Eylül
yaz esintisi...........................30 Eylül
japonica..............................10 Ekim
selzeh..................................13 Ekim
arzu85...............................14 Ekim
hazal3...............................15 ekim
nur85................................19 Ekim
şehnaz...............................20 Ekim
zuzuu................................20 Ekim
duygum_06........................24 Ekim

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:

Ahh canım benim geçmiş olsun,herşey bir yana şu diş ağrısının tarifi yok bilirim aman evlerden ocaklardan ırak😕 bu arada çok bencillik edicem yine ama aman aralık ayına kadar beni bekleyin hamile kalmayın olarmı😀 hep berabar kalalım😀 bend eyanlız kalmamış olurum hem ne kaldıki şunun şurasında aralığa:hula:

hemşerimmm yapmaya biz zor sabrediyoruz senidemi bekleyelim hadi senin için beklicem cnm nede olsa hemşerimsin 🙂 ama sende hemen kal bizi bekletme inşallah

selam canım hele sükür be canım gelebıldınya bizde senı özledık kızzzz artık hep burdasın konusuruz bol bol
Oyyy canlarım beniiiiimmmmm nasıl özledim sizi nasıl nasıl,oy burnumda tüttünüz heeee,kız walla dileğim oalcak siz aralığa kadar beni yanlız bırakmıcak aralıkta toplu hamilelik patlamaı yapıcaz böyle giderse heee:26:

ohh negüzel hoşgeldiniz efendimmm artık burdasın yani çok sevindim canımm hadi bakalım vatana millete hayırlı uğurlu olsun diyorumm ve kurdeleyi kesiyorummmm:popcorn:🙂🙂🙂🙂

LAZER-ISIKLI-MAKAS__16818868_0.jpg
Aman Fatoşcuğum naptın buy görkemli açılıştan sonra ben kendimi tutamam atarım kendimi sahnenin o ışıklı tozlu havasına tıpkı eskisi gibi😀Hoşbulduk datluuum hoşbulduk,

Oyyy canlarım beniiiiimmmmm nasıl özledim sizi nasıl nasıl,oy burnumda tüttünüz heeee,kız walla dileğim oalcak siz aralığa kadar beni yanlız bırakmıcak aralıkta toplu hamilelik patlamaı yapıcaz böyle giderse heee:26:

aman aman ben hemencık hamıle kalayım aralıga kadar olmazsa delırırım herhalde ben saka bır yana bu ay gelse melegım çok güzel olacak sabırsızlanıyorum artık gelsın ben hamıle olayım da beklerım burda senı merak etme sen

Geri