ayy evet canım ya gelmedi henüzselam canım nasılsın ne var ne yok reglın gelmedı sanırsam
içim kıpır kıpır durmadan gelmemesi için dua ediyorumayy evet canım ya gelmedi henüzselam canım nasılsın ne var ne yok reglın gelmedı sanırsam
içim kıpır kıpır durmadan gelmemesi için dua ediyorumselzeh canım nasılsınnselam canım nasılsın ne var ne yok reglın gelmedı sanırsam
vahidem hadi hayırlısı tatlım geçtimi gününayy evet canım ya gelmedi henüziçim kıpır kıpır durmadan gelmemesi için dua ediyorum
ayy evet canım ya gelmedi henüziçim kıpır kıpır durmadan gelmemesi için dua ediyorum
evet canım geçti daha doğrusu hep öne atardı benim reglim geçen ay tam 25 inde olmuştum ama hala olmadım yarında olmazsam sanırım var bişeylervahidem hadi hayırlısı tatlım geçtimi günün

REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

evet canım gecikmişti o yüzden hala beklemedeyim geçen ayda regl olduğum günün bigün öncesinde gelmişti bu ayda öyle olur diye dün hep tetikteydim çok şükür dün gelmedi bugünde henüz yok inşallah hamileyimdir inşallah ama regl olsamda hazırlıklıyım üzmicem kendimiınsallah gelmezde reglın melegın gelmıstır canım geçen ay reglın geç gelmıstı canım ınsallah bu ayda öyle bısı degıldırde melegın gelmıstır
evet canım geçti daha doğrusu hep öne atardı benim reglim geçen ay tam 25 inde olmuştum ama hala olmadım yarında olmazsam sanırım var bişeyler![]()