iim çok şükür bitanem nolsun işte bekliyoz artık yumurtnın çatlamasını🙂bu ne yawww önce oluşsun sonra biüyüsün sonra çatlasınn amnnn hayırlısı inş cnm benimmıyıyım canım sen nasılsın
iim çok şükür bitanem nolsun işte bekliyoz artık yumurtnın çatlamasını🙂bu ne yawww önce oluşsun sonra biüyüsün sonra çatlasınn amnnn hayırlısı inş cnm benimmıyıyım canım sen nasılsın
inşallah canım ama test konusunda biraz beklemeye kararlıyım 1 hafta geçmesini beklicem emin olmak istiyorum her ay hüsran yaşadım o tek çizgilerden o yüzden beklicemvahidecim inş canım hamişindir...yap bi test istersen yarın sabah.

evet canım gecikmişti o yüzden hala beklemedeyim geçen ayda regl olduğum günün bigün öncesinde gelmişti bu ayda öyle olur diye dün hep tetikteydim çok şükür dün gelmedi bugünde henüz yok inşallah hamileyimdir inşallah ama regl olsamda hazırlıklıyım üzmicem kendimi
iim çok şükür bitanem nolsun işte bekliyoz artık yumurtnın çatlamasını🙂bu ne yawww önce oluşsun sonra biüyüsün sonra çatlasınn amnnn hayırlısı inş cnm benimm
inşallah canım ya inşallah inanın hepiniz için dua ediyorum Rabbim bizlere bu duyguyu yaşatsın diye seninde inşallah bu ayki tedavin başarılı sonuçlanır cansı gibi sende hamiş kalırsınbence yarın sabah sen bi test al yap bence reglin gelmicek ve bize hamiş haberlerini vericeksin tatlımm inşallah hadi bakalım
güle güle cnm aeoll üzme canınıkızlar görüşürüz hoşça kalın.
görüşürüz canım dikkat et kendine üzme canını herşeyin hayırlısı olsunkızlar görüşürüz hoşça kalın.
inşallah canım ya inşallah inanın hepiniz için dua ediyorum Rabbim bizlere bu duyguyu yaşatsın diye seninde inşallah bu ayki tedavin başarılı sonuçlanır cansı gibi sende hamiş kalırsın