Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağolasın tatlım ama ben zaten bu ay beklenti içinde değildim (mi acaba?.) doğru alıştık üzgün değilim, belki böylesi daha iyi tam da alıştığımız sırada SÜPRİZZZZZZZZZ olabilir inşallah birgün herkes canım, öpüyorum...
cnm üzülmemek elde değil ama dediğin gibi alıştık artık.artık her ay hem ümitliyiz hem de hamile olabileceğimize de inanamıyoruz,inş o sevinci nasip edecek allah bize...ben de regli yaklaştıkça olacakmışım gibi geliyor...
aa mrs reglimi oldu bilmiyordum gecmisi yeni okumaya basladim zaten.canim benim belirtiler erken baslamisti kasiklarda igne batmalari bel agrisi yogun akinti halsizlik gogus agrisi ,ama 3 gundur kayboldu kasiklarimda hic bir belirti yok gogus agrisi ve bel agrisi devam ama kismet be canim ben bu ay cik umutliyim ama belirtiler kaybolunca acabami dedim
senin belirtilern ne tatlim
kıslar selam,benim bir arkadaş var o da bebiş istiyorda olmuyor 8-9 aydır.şimdi bu ay dr. Gidecekler şu anda regl, regl kenmi gitmeli bitince mi gitmeli bilmiyoruz,bilenler yazabilirmi lütfen,birde küçükçekmece tarafında bildiğiniz bayan kadın doğumcu var mıııı??? Acil yardım ve cevap bekliyorum lütfennn....
Misafir geldi çıkıyorum ama cevaplarınızı bekliyorum...öptüüümm.
mrs canim regl oldugunu bilmiyordum ozur dilerim canim bilmeden sordum.lutfen uzulme canim bi dahaki aya kismet olur insallah .sabretmeli ve bol bol dua etmeliyiz inacimizi yitirmeden.