Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ne diyeyim o zaman içme bu kadar tereddütlü isen, bi doktora git istersen belki o birşey verir bulantı için
DOKTORDA bulantı hapı yazdı ama şimdi kullanma dedi.olcak o kadar bademim sağlıklı olsunda gerisini ben dayanırım.İNŞALLAH rabbim size de nasib eder.kaç aydır bebiş istiyorsun sen.hikayen çok güzeldi bu arada.hakketen böyle şeyler insanı motive ediyor.ve bazen kötü diye gördüğümüz şeyler hakkımızda nice hayırlara vesile olabiliyor

iyiyim işte bi tanem be reglinmin geleceğini bilerek iyi olmak ne kadar olursa o kadar iyiyim.seninde miden bulanıyormuş canım geçmiş olsun 4. ayına kadar biraz sabr edicen belki ondan önce bile geçer.benim sana tavsiyem miden bulandığı zaman dışarıya çık temiz havaya o da mümkün olmazsa şöyle camı açıp biraz hava al gerçekten çok işe yarıyor.
HADİ YA dur bakalım daha gelmedi ama.ALLAH hayılısını versin inş.banada öyle diyorlar işte dayanıcaz işte çalışıyorum o açıdan zorlanıyorum biraz.akşam yattığım yerden kalkamadım.yorgunluk haliyle.cam açamıyorum bilgisayarın ekranı parlıyor.🙂çok içimi daraltıyor ofis ama şimdilik bir şey yapamıyorum

HADİ YA dur bakalım daha gelmedi ama.ALLAH hayılısını versin inş.banada öyle diyorlar işte dayanıcaz işte çalışıyorum o açıdan zorlanıyorum biraz.akşam yattığım yerden kalkamadım.yorgunluk haliyle.cam açamıyorum bilgisayarın ekranı parlıyor.🙂çok içimi daraltıyor ofis ama şimdilik bir şey yapamıyorum
anladım canım geçenler de yine bi yerde dinlemiştim belkide marankiydi gebelikteki mide bulantılarına zencefil i çay gibi demleyip için diyordu sen bi araştır canım internetten bak bulursun böyle bi şey muhakkak.hem kendinide öyle yorma kıyamam ben yeğenime sonra.aslında mide bulantısı iyi tabi çocuğun sağlıklı olduğunun işareti tatlım.

hayırlısı canım ya!sende çalışma dönemindesin değilmi çatlama olmuşmu diye gidecekmisin doktora tekrar.
evt canm çalışma dönemii.ya gitsem mi gitmesem mi kararsızım doktorum gel falan demediii.ama bi bayan daha varmış onuda çok methettiler onada gidip bi baksam mı diyorum ben kendi doktoruma pek bişi soramıyom biraz sert bi bayan.ama çokta ii bidoktor.belki pazartesi giderim canım çatlama olmuşmu die anlıyolar dimi hiç gitmedim çünkü

Kızlar günaydın🙂Nasılsınız???
Hamiş bayanlar sizlere soruyorum yaa ben dün akşam kötü oldum bir anda grip gibi burun çekip duruyorum hapşırıyorum sizde böyle bişey oldu mu hamişlik başında???
Belki de ben abartıyorumdur bilmiyorum yaaa üffff🙁🙁

evt canm çalışma dönemii.ya gitsem mi gitmesem mi kararsızım doktorum gel falan demediii.ama bi bayan daha varmış onuda çok methettiler onada gidip bi baksam mı diyorum ben kendi doktoruma pek bişi soramıyom biraz sert bi bayan.ama çokta ii bidoktor.belki pazartesi giderim canım çatlama olmuşmu die anlıyolar dimi hiç gitmedim çünkü
anladım canım benimde doktorum biraz öyle tecrübeli ama sert bazen espri yapıyo ama ben onun espiri yaptığını bile anlamıyorum o kadar ciddi konuşuyorki.sanırım değiştiricem doktoru bi şey sormadıktan sonra ne yapayım beni rahatlatması lazımken ben diken üstünde oluyorum her seferinde.bende doktora gitmek istiyorum ama bir ay daha verdim kendime önümüzdeki ayda tutmazsa kesin giderim artık ne varsa hepsini yaptırıcam.eşimde gidecek.sen bilirsin canım anlarlar tabi çatlama olup olmadığını.canım ya inaşallah tutar,bu ay inşallah alırız hamile haberleriini.beklemek ne zor.

Geri