senin yatay yineım demen temizlık yapıom anlamına gelio kimbilir hangi odayı değiştirdintamam cnm gideyimde yatayım hiç halim yok öpüyorum hepinizi yarına görüşürüz naipsee
senin yatay yineım demen temizlık yapıom anlamına gelio kimbilir hangi odayı değiştirdintamam cnm gideyimde yatayım hiç halim yok öpüyorum hepinizi yarına görüşürüz naipsee
soorma ya tatlım gözlerim acıdı zaten çıkayım artık hem karnımı doyurayım birazda gözlerim dinlesin.hadi öptm hepinizi.:raila::f060:sen burdamısın hala gözlerin acıycakk deliiii ama teksen evde ne yapacaksınn sıkılmazsın hiç olmazsa ccnm
arkadaşlar mrb.ben de hamile kalmak istiyorum.geçen cuma yani ayın 25'inde aşılamamızı yaptırdık bakalım hayırlısı.çok heyecanlıyım ama umutsuzum🙁..kime sorduysam tutmadı dediler.napacağımı şaşırdım.stresten patlayacam.....kasıklarımda ara sıra hafif bir ağrı var o kadar...acaba olacak mı??tutmuş mu???inş rabbim isteyen herkese yardım eder ve hayırlısı olur....
senin yatay yineım demen temizlık yapıom anlamına gelio kimbilir hangi odayı değiştirdin