Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hosgeldin ebru nerlerdeydin
Memleketteydim canım geldim bizim kızlarla bayram dönüşü sohbet ettik ama sen yoktun sanırım o aralar ve sayfalar biriktikçe artık kşmse geriye dönüp okumuyor anladığım kadarıyla o nedenlede kimse kimseden haberdar olamıyor maalesef yanlış anlama burda sana bir gönderme yok artık sayı artıkkça sohbet sayfasıda artıyor o nedenle bir günde 20,25 sayfa biriktiği anlar oluyor düşün birde 2 gün uğramasan way haline oku oku bitmiyor😀 sen nasılsın naısl gidiyor hayat?varmı bir gelişme?

Memleketteydim canım geldim bizim kızlarla bayram dönüşü sohbet ettik ama sen yoktun sanırım o aralar ve sayfalar biriktikçe artık kşmse geriye dönüp okumuyor anladığım kadarıyla o nedenlede kimse kimseden haberdar olamıyor maalesef yanlış anlama burda sana bir gönderme yok artık sayı artıkkça sohbet sayfasıda artıyor o nedenle bir günde 20,25 sayfa biriktiği anlar oluyor düşün birde 2 gün uğramasan way haline oku oku bitmiyor😀 sen nasılsın naısl gidiyor hayat?varmı bir gelişme?
canim ben butun sayfalari okuyorum memleketten geldigini ve internet baglanti sorununu bile hallettigini biliyorum.ben hergun yazilanlari okuyorum takip halindeyim yani
bugun icin nerelerdeysin demek istemistim canim
benim de yarin regl gunum kismet artik bakalim ne olacak

canim ben butun sayfalari okuyorum memleketten geldigini ve internet baglanti sorununu bile hallettigini biliyorum.ben hergun yazilanlari okuyorum takip halindeyim yani
bugun icin nerelerdeysin demek istemistim canim
benim de yarin regl gunum kismet artik bakalim ne olacak
Sıkı takipci seni 😀Ayyy demek yarın günün aman hadi hayırlısı olur bitanem yaaa inşallah gelmez senin davetsiz misafirinde bizde sevincine ortak oluruz inşallah,bu arada ben inşallah hamile kalmamışımdır yani en azındna aralığa kadar kalmamam lazım ama sanırım bu ay kaza oldu tamda yumurtlama günüme denk gelmiş😕napıcam bilmiyorum yaw:s işin kötüsü ateşimd eyüksek sanki hamile kaldığım günlerdeki gibiyimanam ben bittim:uhu:

Sıkı takipci seni 😀Ayyy demek yarın günün aman hadi hayırlısı olur bitanem yaaa inşallah gelmez senin davetsiz misafirinde bizde sevincine ortak oluruz inşallah,bu arada ben inşallah hamile kalmamışımdır yani en azındna aralığa kadar kalmamam lazım ama sanırım bu ay kaza oldu tamda yumurtlama günüme denk gelmiş😕napıcam bilmiyorum yaw:s işin kötüsü ateşimd eyüksek sanki hamile kaldığım günlerdeki gibiyimanam ben bittim:uhu:[hamilelik istersin hemen olmaz istemezsin olur.kismet be canim belkide hamile kalsanda bisey olmaz belki.herseyde bi hayir vardir hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim

Geri