iyiyim çok şükür bu sabah.bugün fazla giremicem.bakayımda dedim varmı kimse.elayı merak ettim.oda yok galiba dahaıyıyım canım sen nasılsın
teşekkürler canımhepinize günaydıınn hayırlı günler diliyorum arkadaşlarr
canım ya konuşamadık bi türlü yazmıştım hal hatır sormuştum ama okuyamadın demekki tatlımm nasılsınn.kız hamiş olmayasın sakın anammm hadi hayırlısı cnmm inşallah varsada bi sorun çıkarmaz cnmm dua ett bol boll.hiç belli olmaz valla grşz cnmmSıkı takipci seni 😀Ayyy demek yarın günün aman hadi hayırlısı olur bitanem yaaa inşallah gelmez senin davetsiz misafirinde bizde sevincine ortak oluruz inşallah,bu arada ben inşallah hamile kalmamışımdır yani en azındna aralığa kadar kalmamam lazım ama sanırım bu ay kaza oldu tamda yumurtlama günüme denk gelmiş😕napıcam bilmiyorum yaw:s işin kötüsü ateşimd eyüksek sanki hamile kaldığım günlerdeki gibiyimanam ben bittim![]()
günaydın cnmm nasılsınnkızlar günaydınlarrrr
hepinize günaydıınn hayırlı günler diliyorum arkadaşlarr
kızlar günaydınlarrrr
iyiyim çok şükür bu sabah.bugün fazla giremicem.bakayımda dedim varmı kimse.elayı merak ettim.oda yok galiba daha
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

canımm benimm iidir yaa sen malum en geçmeyen günler bekliyoz bakalımm önümüzde daha çoook varr.sen nasılsıncnmmgünaydın canlarım nasılsınız
GÜNAYDIN nur nasılısnhepinize günaydıınn hayırlı günler diliyorum arkadaşlarr