Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar hormon talillerimdede bir sorun çıkmadı şükür şimdi sıra rahim filminde oda temiz çıkarsa doktor bi kaç ay normal yollarla gebe kalmam için yumurtlamamı takip edecek..rahim filminden sonrahamile kalanları çok duydum inşallah benimde öyle olur kızlar..
insallah canim bir sorunun yokturda rahim filmiyle hemencecik hamis olursun bende duydum rahim filmiyle hemen hamis kalanlari sen kac aydir bekliyorsun canim bebisini bide yumurta takibini ates olcerekte anliya bilirsin.

arkadaşlarım sperm hücreleri dişi genital organında ortalama olarak 60 saat yaşar ve başka bir bilgi daha vereyim sperm boşaldıktan sonra sperm hücreleri yine dişi genital organlarında saniyede 2-3 mm yol katedebilirler yani bayağı hızlı.. yaklaşık olarak 3 saniyede 1cm eder embriyonun oluşması için tüplere ulaşmaları sadece en fazla 3-5 dakika sürüyor cinsiyet nasıl oluşuyor ve hangi cinsiyet için hangi koşullar gerekli bilgi isteyen olursa yine yanıtlamaya çalışırım herkese iyi şanslar
canim cinsiyet belirlemeyi merak ettim nasil belirleniyor.bide bu netteki yumurtlama hesaplayicilari dogrumu benim sat 20 eylul 26 agustos ve 2 agustos vucuduma gore atesime gore netteki hesaplayicilara gore dogru sizce.ama cok erken gibi geldi bana

canim cinsiyet belirlemeyi merak ettim nasil belirleniyor.bide bu netteki yumurtlama hesaplayicilari dogrumu benim sat 20 eylul 26 agustos ve 2 agustos vucuduma gore atesime gore netteki hesaplayicilara gore dogru sizce.ama cok erken gibi geldi bana
hazalcım bu yumurtlama hesaplayıcıları genellikle doğru ama kişiden kişiye değişir tabii ki.. cinsiyete gelince hangisini istiyosun ona göre anlatayım canım

canim biz cok kiz istiyoruz esimde bende cok istiyoruz zaten oglumuzda var ama bide kizim olsa allahim insallah nasip eder canim
hazalcım spermler iki tür birincileri hızlı yol katedip çabuk yorulanlar ikincileri ise daha yavaş ama daha az yorulanlar diyelim.. eğer yumurtlama anında birleşme olursa bu çabuk hareket eden spermler hemen tüplere ulaşıp yumurtayı döllüyorlar ve erkek bebek oluyor dölleyemezler ise ölüyorlar pek dayanıklı değiller yani (aynı erkekler gibi🙂) eğer yumurtlamadan önce (1-2 gün) birleşme olursa yavaş hareket eden spermler oraya ulaşmış ve yumurtayı bekler hale gelmiş oluyorlar ve yumurtlama olduğunda yumurtayı onlar döllüyor kız bebiş oluyor canım

merhaba kızlar allaha şükür doğruymuş bebiş olduğu ama daha küçük oldu için bebiş görünmedi kesesi göründü 2 hafta sonra hem bebişi hemde kalp atışını bakıcaz şimdi eltime kahvaltıya gidiyorum gelince görüşürüz hepinize dualarınız için tşk ederim allahım herkese nasip etsin bu mutluluğu sizi çok seviyorum

hazalcım spermler iki tür birincileri hızlı yol katedip çabuk yorulanlar ikincileri ise daha yavaş ama daha az yorulanlar diyelim.. eğer yumurtlama anında birleşme olursa bu çabuk hareket eden spermler hemen tüplere ulaşıp yumurtayı döllüyorlar ve erkek bebek oluyor dölleyemezler ise ölüyorlar pek dayanıklı değiller yani (aynı erkekler gibi🙂) eğer yumurtlamadan önce (1-2 gün) birleşme olursa yavaş hareket eden spermler oraya ulaşmış ve yumurtayı bekler hale gelmiş oluyorlar ve yumurtlama olduğunda yumurtayı onlar döllüyor kız bebiş oluyor canım
tsk canim ben spiraili martin 27 sinde aldirmistim ve ogunden beri yumurtlama gunumde hergun iliski olmustu ama bu ay bir gun bos bir gun dolu oluyor insallah bu ay tutar

insallah canim bir sorunun yokturda rahim filmiyle hemencecik hamis olursun bende duydum rahim filmiyle hemen hamis kalanlari sen kac aydir bekliyorsun canim bebisini bide yumurta takibini ates olcerekte anliya bilirsin.
1 senedir istiyoruz canım..bu rahim filmiyle ilgili netten bişeler okudumda çok ağrılı olmasından korkuyorum..

merhaba kızlar allaha şükür doğruymuş bebiş olduğu ama daha küçük oldu için bebiş görünmedi kesesi göründü 2 hafta sonra hem bebişi hemde kalp atışını bakıcaz şimdi eltime kahvaltıya gidiyorum gelince görüşürüz hepinize dualarınız için tşk ederim allahım herkese nasip etsin bu mutluluğu sizi çok seviyorum
canim tebrik ederim bak bosuna uzulmus lmeraklanmissin allahim huzurlu bir amislik gecirmeni nasip etsin ve sag selem kucaginiza almayi nasip etsin dualarimiz seninle canim sende bize dua et

Geri