kızlar bana dua edin nolur,şimdi de ufak bir hareket nedeniyle belim incindi,kıvranırken size yazıyorum,benim sınavım da bu gün galiba....
tatlıııımmm geçmiş olsun kıyamam dikkat et kendine sen dinlen bakim iyice bi iyi ol hadi tatlım.kızlar bana dua edin nolur,şimdi de ufak bir hareket nedeniyle belim incindi,kıvranırken size yazıyorum,benim sınavım da bu gün galiba....
iyiyim tatlım işte yarına kadar neler olucak biraz merakta olmakla beraber reglimi bekliyorum.sen nasılsın?aşılama yapıldımı?
ELAAAM tatlım nedir durumlar???????nasılsın?

bu ay o kadar da belirti vardı ki elanın dediği gibi belirti falan hep yalan ....nerdeyse kesin hamileyim diyordum,düşün ped bile almamışım,belirti falan da olmayınca evde bitane var bakalım napacam hastayım da🙁
süperrr yaa bak tatlım herksten bunu duyuyorum çok olumlu ol olurmu yani tutacakmı tutmayacakmı diye düşğnme kesin inşallah Allahın izni ile tutacak diyeceksin tamammı tatlım sonra bakmışız fatoşş hamişşreglini bekleme kız belkide olmıcaksın nerden biliyosun inş.güzel haberler alıcaz merak etme 🙂bende bu sabah çatlatma iğnemi vuruldum yarın sabahta aşılamam olucak canım bekliyorum yani
kız göremedim ya dur hemen bakıyom.cnmmmmm yazdım sana yukarıdaaa görmedinmi beni yoksa![]()