Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam meleklerim şu anda sanırım kimse yok biraz geri sayfaları okudum hepiniz saolasınız beni merak etmişsiniz ama test için ayın 30 unu beklemeye kararlıydım siz bana kızarsınız bekleme artık diye giremedim🙁 herneyse bana ettiğiniz dualar için hepinize çok teşekkür ediyorum Rabbim hepinize bin katı olarak geri yollasın...
dün gece baş ağrısından ölmek üzereydim ilaçta alamadığım için doktora gittik ona göre ilaç versin diye gelirkende eczaneden test aldık eğer bişey çıkmazsa 2-3 tane hap içmeye karar verdim çünkü ve sonuç anında çizgiler belirdi tam net değil ama çok belirgindi bu sabahta kan testi vermeye gittim sonuç akşam üzeri 6 gibi çıkarmış gelirken bir test daha aldım bu sefer kıpkırmızı 2 çizgi🙂 test sonucu kesin yanıtı vericek tabi ama ben eminim HAMİLEYİMMMM🙂 ALLAH'IMA ŞÜKÜRLER OLSUN...
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM DUALARIM SİZLERLE...
Yaz esintisi canım sende regl olmuşsun çok üzüldüm ama Allah en doğru zamanı bilir lütfen üzme kendini ve en doğru kararı vermişsin kafadan atabilmek gerekliymiş ben bu sonuca vardım

canım çok sevındım tebrık ederım tatlım bak sonunda geldı melegın Allah ım saglıklı olarak kucagınada almayı nasıp etsın canımya

kızlar kusura bakmayın nette sorun var geç yazıyorum yazıyorum siliniyo anlamadım noldu..
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin

vahıdem canım anlat bakalım belırtılerın nasıldı neler yasadın sonra çalışmaların nasıldı ne sıklıkta çalıştın ne kadar yattın çalışmadan sonra

siz sormadan belirtilerimi yazayım arkadaşlar
yumurtlamadan 3-4 gün sonra göğüslerime bıçak gibi saplamalar oldu ve çok acıyolardı hala acıyorlar
çok fazla üşüyordum özellikle ayaklarım
midem yanıyordu
çok sinirli ve bazende çok duygusaldım ama ikisinide hat safhalarda yaşıyordum bunlar reglden önceki belirtiler
regl zamanı ve sonrasında
hafif baş dönmelerim oldu
mide yanması ve hafif bulantılar oluyor
üşümem devam ediyor
bu arada grip belirtileri yaşadım ne kadar belirti sayılır bilemiyorum ama hayatımda hapşırmadığım kadar çok hapşırdım bide ani hareketle kasıklarıma iğne batıyodu ama arada bir sık değil ben adet sancısı falanda çekmedim herkeste farklı belirtiler oluyor demekki:laugh:

canım hiç akıntın oldumu regl öncesı hanı hamılelerde olurmusya sen yasamadın sanırım bırde gögüslerın şiştimi mesela

vahıdem canım anlat bakalım belırtılerın nasıldı neler yasadın sonra çalışmaların nasıldı ne sıklıkta çalıştın ne kadar yattın çalışmadan sonra
canım anlatayım belirtilerimi yazdım canım çalışmalarda belli değildi günaşırı bazende 3 günde bir oldu çok sık sayılmazdı ilişkiden sonra en az yarım saat yattım canım bazende bir saat falan yattım belirtilerde en belirgin olan göğüslerim ve üşümemdi gerçi benim her zaman şiştiği için pek dikkate almıyodum regl geliyo ondan şişmiştir falan diyodum hep gecikmeye başlayınca daha belirgin belirtiler oluyo mesela baş dönmem olmaya başaldı ha bide çok çabuk yorulmaya başaldım ama hala uyku yapmadı bana off ya sabahın köründe uyanıyorum inşallah biraz uyku yapar bana

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
sultan.................................30 Eylül
japonica..............................10 Ekim
selzeh..................................13 Ekim
arzu85...............................14 Ekim
hazal3...............................15 ekim
burcums............................15 Ekim
nur85................................19 Ekim
şehnaz...............................20 Ekim
zuzuu................................20 Ekim
Lalezar...............................22 Ekim
hestia..................................22 Ekim
mrs.m................................22-24 Ekim
duygum_06........................24 Ekim
Desen.................................27 Ekim

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

Geri