İy akşamlan niisam iyidir sen nasılsın
iyiyim bende bekliyorum bakalım 15 ekimi ama kasıklarım çok ağırıyor zannedersem buayda kırmızı kartı yiyeceğim
İy akşamlan niisam iyidir sen nasılsın
ii akşamlar cnmm hoşgeldinn
iyiyim bende bekliyorum bakalım 15 ekimi ama kasıklarım çok ağırıyor zannedersem buayda kırmızı kartı yiyeceğim
iidir cnm sen nasılsınn.bu gün pek girememiştim forma dün epey bi burdaydım bakayım dedim am çok kişi yok bu akşam milelt yemekte falan tabii.Nur naber nasılsın bakalım..
Merhaba melekler hepiniz hoşgeldiniz 13 Ekim regl tarihim yaklaşıyor vakit geçmiyor sanki bu ayda boşa çıkmaz kimsenin hepinizin melekleri gelsin inşallah .Selzeh ikimizin aynıydı herhangi bir belirti varmı sende ? Bursa da bir arkadaşıma dişçi araştırıyorum bilen varmı sevgiler 🙂
iidir cnm sen nasılsınn.bu gün pek girememiştim forma dün epey bi burdaydım bakayım dedim am çok kişi yok bu akşam milelt yemekte falan tabii.sen nasılsın
doğrudur cnm yaa yorgunluk stres önemli yani mutlaka geiryodur senii.inşallah ile tayinin çıkarda rahatlarsın cnmNe olsun valla yorgunluk canım, bizim işteki arkadaşların bir kısmı yıllık izinde çok yoruluyorum, hafta sonunu iple çekiyorum... Burası küçük yer personel de az işler de hep kişi başına düşmesi gerekinin en az 3 katı, bakalım İl'e tayin istedim inş olurda en azından iş stresinden kurtulurum, bunun etkisinin olduğunu düşünüyorum çok bebek için yani..
Evet yaaa ben bekleme işinden sıkıldım, eşimde sıkıldı yani beklemekten değil de çalışmalar sıkıyor onu, GÖREV gibi olunca bi acayip oluyor işte, biz kendi haline bıraktık bakalım biraz, yani illada zorlamıyoruz işte ne yapalım Allah verecekse yada zamanı geldiğinde olacaktır..
doğrudur cnm yaa yorgunluk stres önemli yani mutlaka geiryodur senii.inşallah ile tayinin çıkarda rahatlarsın cnm