Yazgulu24
Hamiş Melek
Günaydın kızlaaaarrr. Yazgülü aramıza hoşgeldin.
Gunaydin arkadasim.. Cok tsk ederim.. hosbuldum.. Nasilsin? umarim iyisindir
Günaydın kızlaaaarrr. Yazgülü aramıza hoşgeldin.
canlarım yarın veya öbürgün hasata olacağım normalde ama bugünlerde biraz koku hassasiyetim oldu. bide sağ göğsümün üstünde dün ortaya doğru kısmında kabarıklıklar oldu 7 tane falan kabarıklık var akşam bi yerde köfte kokuyodu. çok hoşuma gitmişti acaba neden oldu öfffff
sanada günaydın canım sende hoş geldinGünaydın kızlaaaarrr. Yazgülü aramıza hoşgeldin.
bişeyler yazalım🙂) bu belirtilerden sonra İNŞALLAH koca göbekli bi hatun olursun..kıslar genede bişi yazınnn
kıslar genede bişi yazınnn
canım inşallah olmazsın bu ay bende 2 senedir istiyorum ve hiç korunmadık ama olmadı ben doktoruma ısrar ettim kontrol için beklemedim yani ki iyiki beklememişim çünkü aksilikler çıktıç şimdi çoğunu atllattık ama bebiş hala yok. evet dizilerdeki gibi sanıyoruz fırt diye hamiş kalınacak. ama öyle olmuyor gerçekten rabbim hayırlısını versin hepimize
😀tabi tabi sürekli hareket halinde olan bi göbüşşş 🙂2 ' kişi falan içerde kavga edenn minik bebişler🙂göbüşüm dolu olsun ama dimi😀
bişeyler yazalım🙂) bu belirtilerden sonra İNŞALLAH koca göbekli bi hatun olursun..
Insallah olmam ya.. Bakalim bekleyip gorecegiz ama cok cok sabirsizlaniyorum ve her ay ayni durum 🙁
Canim sevindim sizin adiniza en azindan aksiliklerin cogunu atlatmissiniz.. En kisa zamanda mutlu haberi alirsiniz umarim..
Ah bu diziler yok mu insani yanlis bilgilendiriyorlar 🙂
Ya diyorum eskiden 15 tane cocuk yapanlar var bunlar yemeyip icmeyip cocukmu yapmis acaba 🙂 biz bir tanesine hasret kaliyoruz.. Rabbim herseyin iyisini bilir tabiki isin sakasi bi tarafa..
Optum