vahidem sen nasılsın ne kadarlık oldu nasıl hissediyorsun kendini. hamiş kalanlara aydrıca kızıyorum belirtilerini yazmadan hamiş kalıyo çekiyo gidiyo ayıp ama 

ben de kilo yaptı ama herkeste yapar mı bilmem, normalde yediğim kadar yiyorum , iştahımda da bi değişiklik yok, ben aldığım 2,5 kiloyu klomene bağlıyorum, yumurtlama günüden sonra gözle görülür şekilde hissettim, ama dediğim gibi belki bende öyle olmuştur, herkeste aynı etkiyi yapmayabilir.iyilik fotoş nasıl gitsin tüm regl belirtilerini üstümde hissediyorum 😀 asıl sen nasılsın yarın büyük gün 😀
japonica cım olsun canım bende kullanıcam ilaç kilomu aldırıyor offffffffffffff🙁
haklısın canım kaçıp gidiyolar diye bende kızıyorum ama ben kaçmadım kivahidem sen nasılsın ne kadarlık oldu nasıl hissediyorsun kendini. hamiş kalanlara aydrıca kızıyorum belirtilerini yazmadan hamiş kalıyo çekiyo gidiyo ayıp ama![]()
izindeydim evde de sorun vardı nette giremedim şimdi işteyim rahat rahat yazarım...yazgülü sende hoşgeldin bu arada , yenisin sanırım, inşallah hakkında hayırlısı olur, allah herkesin gönlüne göre verir...
selam kızlar nasılsınız?
vahidem sende hamileymişsin çok sevindim canım.Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin canım.
Hosgeldin nurci..Iyiyim cok sukur ya sen nasilsin?
Ben daha yeniyim burda dun katildim araniza..
Opuyorum
saol canım amin Allah herkese nasip etsin inşallah...selam kızlar nasılsınız?
vahidem sende hamileymişsin çok sevindim canım.Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin canım.