Canım slm🙂slm kızlar ben doktordan geliyorum hamile değilmişim maalesef ama yumurta çatlamak üzereymiş çok çalışın bu ara eşinle dedi doktor...
canım ben bir inşaat firmasında ev satışı yapıyorum. sabah 8 de ofisi açıyorum akşam 6 veya 6 buçuk arası çıkıyorum. musabe falan tutuyorum daire satıyorum falandı fişmandı bu işler yani tüm gün oturuyorum. ben aslen izmirliyim ama evlilik sebebiyle balıkesirdeyim.
sen aslen nerelisin. bu yaz hollandalı bir müşterimize daire sattım dublexyoksa o senmisin :minik:
Merhaba kızlar reglim bugünde gelmedi fakat ağrısı var elim ayağım buz zaten kesin olucam sanırım.Hamile olduğunu öğrenenlere hayırlı olsun .Bebek bekleyenlerede Allah en kısa zamanda kavuştursun bebeklerine.Sevgiler
canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş. benimde 7 yaşında oğlum var bende bekliyorum nasip herşey gnlünce olsunKIZLAR bennnnnn test yaptımmmmmmmmmm 2 cizgi cıktı hamıleyımmmmmmmmmmmm.dahah eşim bılmıyo ılk arkadaş
ım baharla beraber yaptık ve sizede haber vereyım dedım 3 gunum gectı kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.hamıleyımmmmm ogluşuma kardeş gelıyo 8 sene ustuneeee.. hepınızı cok sewıyorummmmmmmmmmmm...melekler korusun sızlerı allah herkezın gönlune gore versın .cnm meeklerımmm