duygum_06
Hamiş Melek
hayır canım gitmedim biryere burdayım....ee gittinmi??
duygum ordamisin??
hayır canım gitmedim biryere burdayım....ee gittinmi??
duygum ordamisin??
yok canım bende doktora gitmedim hiç bi kaç ay daha bekleyim olmassa doktora gitmeyi düşünüyorum ama kafam çok karışık hamile kalma konusunda biliyosun türkiyede beklenen riskler var domuz gribiyle alakalı senaryolar çok korkutucu ondan kafam allak bullak evet stres gebe kalmayı engelleyen en büyük engellerden bir bunu doktorlarda söylüyo ilk başlarda yapamıyodum sürekli kafaya takıyodum ama artık relaks hiç bişeyi kafaya takmıyorum rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallahyeni gördüm yani yeni geldi kusura bakma..
hayir henüz dr gitmedim eger bu ayda olmazsa gitcem insallah gerek kalmaz ama kismet.
evet zaten kafaya takmaylada cok alakasi varmis yani stres hep olumsuz etkiliyomus..
buay bende ii calisamadim ama belli olmaz kafaya takmamaya calistim cünkü.
sen gittinmi hic drß
vede ne biliym bi calisman oldumu ates ölcmek gibi falan?
amin canım şuan kızamıkcık aşını araştırıyorum gebelikten önce olunmusı gerekiyomuşuz peki ilk okulda yıplan aşılar neydi kızamık aşısı diilmiydi kafam karışıkaman canim allah korusun düsünme onlari bizde burda cok tedirginiz...
evet strese bagli olarak hormonlar kötü etkileniyor ve haliyle düzenli olan seyler düzensizlesiyor.
senin icin erken benncede bi kac ay bekle ama sekin bi sekilde adten falan düzenliyse ve kistmis falan olmadii sürece bi sorunun yok ve olabilir yumurtlama günlrini takip et ve ne biliym bunu ödevmis gibi yapma.allah gönlüne göre verecektir.
kendi istedigin sekilde gir iliskiye onu sirf cocuk olsun diye degil yani..umarim olur en kisa zamanda...
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ