herkese güzel günler diliyorum bol hamişli günler inşallah güzel haberler duyarız. yarın doktor yolcusuyum oyyy oıyyyy bitmeyen çilemiz var kesinlikle.....
slm melisler nasilsiniz bakem....
ama beni regl günü gecenlere yazmaniz lazim bugün 22 ve ben daha olmadim..
allahim insallah hamisimdir ama test yapmaaya korkuyom biraz daha beklesem ii olacak galibaaaa
hic bi belirti yok bende okarad tuhaf ki..
kizlar bana dua edin lütfennnn
canımmm inşallah hamişsindir bitanemmm senden güzel haberler duyarız ama sıkıntı yapma benimde bu ay geç geldi bu kesinlikle kafaya takmaktan da kaynaklabiliyor canım korkma tereddüt etme testini yap sen bir an evvel öğren böyle belirsizlik dahada yıpratıyor insanı
slm melisler nasilsiniz bakem....
ama beni regl günü gecenlere yazmaniz lazim bugün 22 ve ben daha olmadim..
allahim insallah hamisimdir ama test yapmaaya korkuyom biraz daha beklesem ii olacak galibaaaa
hic bi belirti yok bende okarad tuhaf ki..
kizlar bana dua edin lütfennnn
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

kan testi yaptirmam zor biraz hasteneye gitmek icin baya bi yol katetmem gerek hemde anlatamam derdimi tam almancam olmadiindan ama bakalim ögledden sonra gelmezse test alirim artik..
elacim cok saol ismimi gördüm cok güzel duruyo insallah direkt en alta hamislerin yanina inerim
desteginize cok ihtiyacim var
psikolojikmen mi bilmem ama midem bulaniyo belim agriyo ve bacaklarim sizliyo sinirimden eser kalmadi diyebilirim insallah hamisimdir allahim
kan testi yaptirmam zor biraz hasteneye gitmek icin baya bi yol katetmem gerek hemde anlatamam derdimi tam almancam olmadiindan ama bakalim ögledden sonra gelmezse test alirim artik..
elacim cok saol ismimi gördüm cok güzel duruyo insallah direkt en alta hamislerin yanina inerim
desteginize cok ihtiyacim var
psikolojikmen mi bilmem ama midem bulaniyo belim agriyo ve bacaklarim sizliyo sinirimden eser kalmadi diyebilirim insallah hamisimdir allahim