zaten sabah idrarı olması gerek cnm ya çok geçmediyse yapacağın zamanda sabah yap bence cnm hayırlısı olur inşallah senin içinn
tamam elacım eğer 25 ine kadar regl gelmezse o gün sabahı test yaparım, amin çok sağol
zaten sabah idrarı olması gerek cnm ya çok geçmediyse yapacağın zamanda sabah yap bence cnm hayırlısı olur inşallah senin içinn
Selam kızlar,
Geçmiş sayfaları bititrdim sonunda 🙂 mrs m.cim o kanama idrar yolları enfeksiyonundanda olabilir.Enfeksiyon olduğunda bazen idrarda kan olabiliyor.Belki öyledir ve sen regl günün olduğu için regl kanaması sanmış olabilirsin.2. şık ise yerleşme kanaması olabilir.3. şık ise regl in tam sökülemediğinden olabilir.Sanırım ne olduğunu öğrenmek için bir süre beklemen gerekiyor.allah gönlüne göre versin inş.
özlem test yaptın mı canım?
hayirrrr.
korkuyorum yapmaya yarini beklmemk istedim ve hemde sanki adet olacakmis gibi agri geliyo arada geri gidiyo anlamadim yanii..
acaba normalmi böyle seyler oluyomu??
hic bir bilgim yok bu konularda ya........
selam kızlar doktordan geldim seraphone diye ilaç verdi adetin 5. günü başlıycam 5 gün içicem sonra bırakıcam seraphone kullanan varmı bilgi lütfennnnn
canım zaten idrar testi 3gün geçince yapılmalı, ancak o zaman doğru sonuç veriyor. senin günün dündü, pazar günü yapsan daha iyi olur.
adet belirtisi gibi ağrı da gebeliğe işaretmiş ama reglin de gelebilir. herşeye hazırlıklı ol canım.