hestia sen nasıl oldun canım
İyiyim canım.Reglimin ilk günü maşallah ped yetiştiremiyorum 🙂 Bi şikayetim yok zaten artık halsizlikten başka.O da belki bahar yorgunluğu falandır.
hestia sen nasıl oldun canım
yok hiç duymadım ne dedi dr ne işe yararmış bu ilaç?
klomenle aynı görevi görüyormuş 3 ay kullan dedi bakalım hayırlısı
İyiyim canım.Reglimin ilk günü maşallah ped yetiştiremiyorum 🙂 Bi şikayetim yok zaten artık halsizlikten başka.O da belki bahar yorgunluğu falandır.
Sizin ne kadar oldu jelibon? bende gittim dr a, hiç bişey vermedi yaa.
mrsm cim inş hamişsindir,eğer kanama gelmezse yerleşme kanaması olabilir,ya da üstüne görme....ama stresten de çok üzüldüysen reglini engellemiş de olabilirsin,bekle bakalım testi de sabah yap,kişiden kişiye değişiyor canım,bazısının reglisinden 3 gün önce bile çıkıyor,bazısının baya geçmesi gerekiyor,ama benim gördüğüm genelde regli günü hamiş olanların çift çizgi çıkıyor sen sabah yapmayı unutma...hayırlısı canım....
merhabaaaa canım seninle de epeydir görüşemiyoruz. inş. kısmet bakalım. dün üzülmüştüm ama çabuk unuttum. stresim yok yani. bugün öğleden sonra test yaptım çıkmadı birşey. belki de reglim gelir bir iki güne kadar. bekleyeyim bakalım ne olacak. ümitlenmek istemiyorum, regle de hazırlıklıyım, evet hayırlısı canım.
sen de ne var ne yok?