iyiyim canım ne olsun halsizlik ve uykuyyla yolumuza devam ediyoruz..
oh oh ne güzel bol bol dinlenirsin canım. halsizlik yorar ama biraz sabret artık düzene girer yavaş yavaş inşallah.
iyiyim canım ne olsun halsizlik ve uykuyyla yolumuza devam ediyoruz..
ayrıca ısrarla kuru soğandan bahsediyorum kuru soğanı ihmal etme kurusoğanı doğra üstüne sumak yağ limon sık yemeklerin yanında tüket..
saol hastayım canım ya daha atlatamadım ayrıca reglimin son günlerini ikisi bir çekilmiyo valla çok zor bi hafta yaşadım bide baya sancılı bi regli dönemi geçirdim allaha şükür biraz kendime geldim ama bu seferde eşim rahatsız 🙂 salgın var galiba sen nasılsın hayatım nasıl gidiyor hayatmerhaba duygucum naber canım nasıl gidiyor
saol hastayım canım ya daha atlatamadım ayrıca reglimin son günlerini ikisi bir çekilmiyo valla çok zor bi hafta yaşadım bide baya sancılı bi regli dönemi geçirdim allaha şükür biraz kendime geldim ama bu seferde eşim rahatsız 🙂 salgın var galiba sen nasılsın hayatım nasıl gidiyor hayat
arkadaşlar ben size kötü örnek olmak istemem ama bende çok istiyorum inşallah en kısa zamanda muradınız olur banada dua edin hamilelerin duası olur inşallah bu arada ben yıllardır anne olamadım