ayy canimm ya onlar icinde ne kadar zor aslinda göstermemeye calisiyolar ama bizden daha cok etkileniyolar ..anliyorum canim insallah hamissindir bütün kalbimle bunu diliyorum senide en alt listede görürüz insallah ..
evet bu bekleme acayip geriyo insani günü birak saatler gecmiyo adetten öncesine garanti veren testler var onlardan yapabilirsin canim kesin sonuc veriyo neydi o marka vardir belkide belcikada da claerblue buydu galiba adi ....ii yapmisin canim isten ayrilmakla belkide onunda faydasi olur canim
ayyy ben bile senin kadar heyecanlandim bakalim ne olacak allahtan hayirlisini diliyorum senin icin
özlem,3.5 yıllık evliyim.ilk günden ititbaren çocuk istedik.hayırlısı bakalım.yalnız adetim gecikti ve hala olmadım.inşallah istediğim gibi sonuçlanır.Allah herkesin gönlüne göre versin.
özlem,3.5 yıllık evliyim.ilk günden ititbaren çocuk istedik.hayırlısı bakalım.yalnız adetim gecikti ve hala olmadım.inşallah istediğim gibi sonuçlanır.Allah herkesin gönlüne göre versin.
canim senin gunun baya gecmis bi test yapsana varsa kesin cikar bende dun bir damla acik pembe lekelenme oldu ve sadece peceteye oldu bu gunde bir iki damla yine peceteye oldu ben biraz bekliycem benki regl olurum icimde oyle geliyor ama sen test etözlem,3.5 yıllık evliyim.ilk günden ititbaren çocuk istedik.hayırlısı bakalım.yalnız adetim gecikti ve hala olmadım.inşallah istediğim gibi sonuçlanır.Allah herkesin gönlüne göre versin.
Ranagül bence bir an önce test yap ben de heyecanlandım.galiba herkes senin haberini bekliyor hadi bir gayret güzelim bizi bu güzel haberden mahrum etme. bizde hem sana sevinelim hemde aramızda gelişen bu güzel haberlerden biraz moral bulalım.herkes regl oldukça moralim bozuluyor benimcanim senin gunun baya gecmis bi test yapsana varsa kesin cikar bende dun bir damla acik pembe lekelenme oldu ve sadece peceteye oldu bu gunde bir iki damla yine peceteye oldu ben biraz bekliycem benki regl olurum icimde oyle geliyor ama sen test et
hadi güzel haberler inşallah:d045:kizlar ben eczaneye gidiyorum evimin karsisinda eczane hemen gelicem ama icimden bebis yok regl gelicek diyor yinede icimdeki su supeden kurtulmus olurum insallah supriz olur.
kizlar ben eczaneye gidiyorum evimin karsisinda eczane hemen gelicem ama icimden bebis yok regl gelicek diyor yinede icimdeki su supeden kurtulmus olurum insallah supriz olur.