Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok şükür aman önemli olmasın. allah allah ilginç, kadın rahmi o kadar karışık ki ummadığın şeyler ortaya çıkabiliyor, müthiş hassas. demek sonradan ortaya çıkmış. canım ben şöyle birşey duymuştum istersen uygula: kist için soğanın dış kabuğunu alıp 4 e böl, küçük bir tencerede içine epey su koy, kaynat. sonra bu kaynamış suyu soğuyunca iç. çok iyi geliyormuş. soğan yumurtalıkların tedavisi için de birebirmiş.

soğanın dış kabuğunu dimi 2/3 soğan kabuğu yetermi acep

ya bu polikistikover laneti bende de var.. ve ne yaparsan yap çoook zor kilo verebiliyosun ayrıca insülün direnci yapıyo yani hareket etsen bile şekerin hücre içine girip yakılmasını engelliyo herşey depolanıyo vücutta.. ben 6 aydır haftada 4 gün 3'er saatten spor yapıyorum sadece 7.5 kilo verebildim deliricem yakında.. doktor fazla kiloyla hamile kalmak iyi değil diyo e kilo vereyim diyosun canın çıkıyo işten güçten vakit ayırıp deli gibi spor yapıyoruz yine sonuç yok noolcak bilmiyorum böyle ama kafayı yedim artık onu biliyorum artık tüp falan ne yapacaklarsa yapsınlar daha dayanamıcam valla
iyi akşamlar...
bendede pko var.kilo vermek zulüm.insülin direncini artırıcı ilaçlar kullanıyormusunuz.ben glukofen kullanıyorum,yaklaşık 3 yıldır.
bu ara ceviz yiyorum.cevizinde insülin direncini artırıcı özelliği var.cevizden olsa gerek 4 günde 1.5 kilo verdim.
asla isyan etme.sabırlı olmak gerekiyor.Rabbim hayırlı evlatlar versin.

Son düzenleme:
hazalcım ya çok sevindim.şimdi açtım neti de şok oldum.inş kesinleşir.senin ne kadar sabırsızlıkla beklediğini en iyi bilenlerdenim,kaç ay oldu canım,yanlış hatırlamıyorsam 6,7 ay gibiydi,inş darısı bizim başımıza ,ben de ayları deviriyorum bakalım...siz eşinle baya da sıkı çalışıyordunuz,biz eşimin iş yoğunluğu nedeniyle çok da sıkı çalışamıyoruz,eskiden kendimi bu konuda üzüyordum şimdi takmıyorum allaha bıraktım allah isterse rastgetirir,ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun.
tsk canim tam belli deyilki canim benimkisi iki test yaptim ikiside silik cikti bi netlesse ozaman kesin gozuyle bakicam kafam karisti hem silik hem regl yok sadece lekelenme nasip bakalim biraz daha bekliyim sen nasilsin canim coktandir yoktun canim ya kendini ozletme allahim hepimizin yuzunu guldursun canim ya canim benim bu ay 7 ayim oluyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri