Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla hamile olup olmadığımdan emin olana kadar içmiyim diorum ama napıcamıda bilmiorum.Çok mecbur kalırsam içicem artık

DİLAcım
ben de daha çok girmek istiyorum ama işim müsade etmiyo bak bugün bu saat oldu ancak girebildim cumartesileri de çalışıyorum o yüzden ancak fırsat bulunca tatlım
hemen hemen aynı şeyleri yapmışız ben de üniversite üstüne uzmanlık araştırma falan derken vakit nasıl geçti anlamadım birkaç ay önce hadi bebek yapalım dedim eşime tamam dedi.. dedi de.. ben 38 yaşıma geldiğimi farkettim.. o kadar geç kalmışım ki..inanmazsın hiç farkında bile değildim..yani acilen bebek yapmam lazım🙂 testlerimiz yapıldı benim hormonlarda bi sorun yok yani yumurtalık rezervi falan yaşıma göre çok iyi çıktı ancaaaakkk..hem gizli şekerim var hem polikistik over problemim eşimin spermlerinin de sayısı iyi ama şekil bozukluğu var yani bir-iki orta derece sorunumuz var.. bi de rahim filmi çektirmem lazım..şimdi regl olmayı bekliyorum doktora gidicem bakalım neler olucak bi de ekimde bana bi aşılama yapıldı tutmadı biraz hayal kırıklığı yaşadım açıkcası..ama şimdi toparlandım önümüzdeki maçlara bakıyoruz anlayacağın🙂 öpüyorum tatlı arkadaşım
bütün arkadaşlarıma da sevgiler.. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum

merhaba kzilar insallah isteyen herkes en kisa zamanda hamilile kalir bende cok istiyorum ama olmuyor önce hormonlarim yüksek oldugu icin olmuyordu sindi düstü ama 6 aydir bekliyoruz olmuyor insallah isteyen herkes en yakin zamanda kavusur bebisine amiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Amin canım.Bu arada özellikle bebek maması kullanan anneler GDO yani genetiği değiştirilmiş organizmaların bebek mamalarında da kullanıldığı açıklandı bebeğinizin doktoru al bu mama içermiyo derse inanmayın çünkü doktorun bunu bilmesi imkansız GDO içerdiği etiketinde yazmıycak bu konuda açtığım foruma göz atın sevgiler

Canım yanlış anlamazsan ZINC yani Çinko içeren vitaminler sperm sayısını artırıyor.Eşin kullanırsa iki katına çıkarıyor E vitaminide çok iyi fakat ben bütün yemeklerimi sızma zeytinyağı kullandığım için gerek kalmadı zeytinyağı E vitamini açısından çok zengin ve sağlıklı ayrıca eşin alkol veya sigara kullanıyorsa bu sperm kalitesini düşürüyor döllenme olsa bile sağlıksız döllenme oluyor.Eşinin kabul etmesini bekleme bence boşver erkek için bunu kabullenmek çok zor yazdığım vitaminleri kullandır sperm sayısı için deme vitamin bebeğimiz sağlıklı olsun diye kocacım dersin biraz cilve yap eşinin hemen yumuşadığını görürsün bende kapris yaptım birsüre ama olmuyor zaman kaybettiğimle kaldım olan bana oldu biz kadınlar erkekleri çekip çevirmeli yapıcı olmalıyız onlar hala koca birer bebek 🙂
yanlış anlaşılacak 1 şey yok canım.benim koca bebeğe ben hiç kapris yapmadım.bazen çok yumuşak huylu olmak,her denilene evet demekte doğru olmuyor.verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım...
E vitamini kullanıyor.çinkoyu duymamıştım.bende sürekli folik asit kullanıyorum.

Son düzenleme:
Aşkısı
Canım benim Allah sana sabır versin çok zor günler yaşamışsın ama inşallah geride kalmıştır hepsi.
Ranagül
önce savaşman gereken bir kocan ve ailesi var anladığım kadarıyla o kabul etmezse o kadar ilaç yükleme kendine canım.her ilacın yan etkisi var biliyorsun hele ki bunlar hormon ilaçları.bence önce kocanı bu konu için ikna etmeye bak.ailesini ise boşver hayatım.onları sakın kafana takma.harnup pekmezine gelince diğer pekmezlerden farklı istersen ibrahim saraçoğlunun sayfasından bak.biz denedik.inanılmaz sonuçlar aldık ilk ay eşimin sperm analizinde yanlış hatırlamıyorsam şimdi 25 milyondu sperm sayısı iki ay sonra 85 milyon çıktı.oda aslında inanmaya inanmaya yedi ama ben zorladım.kendi yemediği zaman burnundan soktum genede yedirdim bence dene.derdini veren yüce rabbim dermanını da veriyor.
Canım çok teşekkür ederim.bazı şeyler anlatılamıyor ama hayırlısı.en kısa zamanda bu harnut pekmzini alacağım.kusuruma bakmayın bu ara kafam biraz karışıktı.hayatta hiç 1 konuda ümitsizliğe düşmedim.derdi veren dermanıda verir.hayırlısı.

DİLAcım
ben de daha çok girmek istiyorum ama işim müsade etmiyo bak bugün bu saat oldu ancak girebildim cumartesileri de çalışıyorum o yüzden ancak fırsat bulunca tatlım
hemen hemen aynı şeyleri yapmışız ben de üniversite üstüne uzmanlık araştırma falan derken vakit nasıl geçti anlamadım birkaç ay önce hadi bebek yapalım dedim eşime tamam dedi.. dedi de.. ben 38 yaşıma geldiğimi farkettim.. o kadar geç kalmışım ki..inanmazsın hiç farkında bile değildim..yani acilen bebek yapmam lazım🙂 testlerimiz yapıldı benim hormonlarda bi sorun yok yani yumurtalık rezervi falan yaşıma göre çok iyi çıktı ancaaaakkk..hem gizli şekerim var hem polikistik over problemim eşimin spermlerinin de sayısı iyi ama şekil bozukluğu var yani bir-iki orta derece sorunumuz var.. bi de rahim filmi çektirmem lazım..şimdi regl olmayı bekliyorum doktora gidicem bakalım neler olucak bi de ekimde bana bi aşılama yapıldı tutmadı biraz hayal kırıklığı yaşadım açıkcası..ama şimdi toparlandım önümüzdeki maçlara bakıyoruz anlayacağın🙂 öpüyorum tatlı arkadaşım
bütün arkadaşlarıma da sevgiler.. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Sehnazcım canım ben daha önce rahim filmi çektirdim.hiçbir sorun yaşamadım ama yaşayan çok arkadaşım var.enfeksiyon falan kaptılar.bir de bir arkadaşımın anestezisiz çekildi.çok canı yanmış ben anestezi ile çektirdim.zaten çok az bir anestezi veriyorlar ben kaltım ondan sonra işe gittim düşün yani.diyeceğim canım araştır iyi bir yerde yaptır canım ve dr. kabul ederse anestezi altında olsun tabii bu senin konforun için yani dr.nun önerisi de çok önemli.umarım bir sorun çıkmaz sevgiyle kal.

Canım çok teşekkür ederim.bazı şeyler anlatılamıyor ama hayırlısı.en kısa zamanda bu harnut pekmzini alacağım.kusuruma bakmayın bu ara kafam biraz karışıktı.hayatta hiç 1 konuda ümitsizliğe düşmedim.derdi veren dermanıda verir.hayırlısı.
Hiçbir konuda ümitsizliğe düşmemen çok güzel.bu çok önemli senin gibi kişilerin hamile kalma olasılığı çok yüksek.inşallah bebeğini en kısa zamanda kucağına alırsın meleğim.

Geri