slm kızlar ay bu pazartesileri hiiç sevmiyorum.. 3-4 gündür çok yoğunum giremedim siteye bu arada dilacım tebrikler.. hasta oldum bide bebek yok yani.. bişey sormak istiyorum bu ovulasyon döneminde ilişkiye girmek işe yarıyomu gerçekten yani o dönemi tutturabiliyormuyuz
yaz gülü senin nasıl gidiyor peki sen anlat 🙂
Herkese merhaba nasılsınız kızlar?
Dilacımmm tebrik ederim canım, allah sağlıkla kucağınıza versin inşallah. darısı bizeee
Slm canim hosgeldin.. ben iyiyim iste.. moralim az biraz bozuldu durumuma ama salladim.. hakkimizda hayirlisi..
Sen nasilsin? az kaldi regl gunune.. bir belirti var mi? yada diger turlu belirtiler?
hoşbulduk canım sağol, hayırdır neyin var? ben hala iyileşemedim tam, öksürük çok kötü. dün ve bugün kan gibi geldi yani regl kendini gösterdi gibi ama tam belli değil. söktürsün de derim regl oldum diye 🙁(( öffff
Ne bileyim guzelim ya bu ay yumurtlamadim galiba o yuzden bir ay daha bosa gitti diye dusunuyorum 🙁🙁 doktorum az once aramis ama telefonu duymadim birazdan tekrar arar gecen hafta yaptirdigim bir testin daha sonucu gelecekti onun icin arayacakti insallah iyi cikar.. Bana dua edin..
Tekrar gecmis olsun canim insallah en kisa zamanda iyilesirsin.. Daha 3-4 gun vardi ama erken mi geliyor seninkide? Insallah bazi arkadaslarda oldugu gibi gelmezde durur..Hazalda olmustu ya..

valla iyi olur burdan takip etmek güzel oluyor 11 aralık bi dahaki günüm.. daha çoook var. çok çalışmamız lazım çoook🙂