Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bitanem uzulme sakin bol bol yat dinlen ama kendini sakin uzme.. Lutfen canim arkadasim..Bak birsey olmayacak teyzelerinin bitanelerine..

Dilacigim sende sakin umutsuz falan olma bak gor yarin Allahin izni ile ikinizdende guzel haber alacagiz..

Yerlesme kanamasi ilk 3 olanlar bile varmis canim o yuzden diyorum ya sakin uzulme..
Umarım canım umarım yarın güzel haber verebilirim.ama stresten mi bilmiyorum sanki adet olacakmışım gibi sancım var.

Umarım canım umarım yarın güzel haber verebilirim.ama stresten mi bilmiyorum sanki adet olacakmışım gibi sancım var.
yok canim korkma o sancidan o sanci adet gunu gelince bendede olmustu lakin adtet olmamistim zaten regl gunu gecince butun belirtiler basliyor bende dunde cok fena bulanti hatta kusma ve bas donmeleri olmustu oglene kadar ama bugun olmadi bulantim falan reglimide tam 10 gun gecti

insallah canim insallah cok korkuyorum insallah yarin guzel bi haber alirizda bi oh cekerim ilk oglumda boyle bisey yasamamistim bundada boyle olunca cok korktum vallahi.

Korkmani ve endiselenmeni cok iyi anlayabiliyorum canim ama kesinlikle uzulme.. Insallah kotu birsey cikmayacak yarin.. Hem zaten ilk ogrenmeden oncede olmamismiydi boyle birsey ara ara olmasi normalmis guzelim..

Stressten olabilir canim.. Yada kasik agrilari bunlarda zaten ilk basta adet belirtisi gibi gelebilir ama biliyorsunki hamilelik belirtiside..

Sen yeterki kendine dikkat et tamam mi?

selamun hello kizlarrrrr nasilsiniz baekm ne var ne yok yani kacirdigim yeni bsey yok umarimmmm

hazalcim canim nasilsin rahatin nasil bidenem tekrar tebrik ederim seni güzelimmmmmm

allahim bana senin tarafindan cok temiz bir cocuk nasip et. muhakkak ki sen duayi hakkiyla isitensin,yarabbim ellerimizi sana acip senden istiyoruz ne olur bu günahkar kullarinin sesini duy onlari eli bos cevirme allahim.hakkimizda hayirli olan ne ise bize onu ver allahim,omuzlarimiza kaldiramayacagimiz yükler yükleme yarabbim,bizler sana inanir senden dileriz,sen rahman ve rahim sahibisin süphesizki sen ol demedikce bsey olmayacak allahim duy seslerimizii
amiiiiiiiiiiiinnn

selamun hello kizlarrrrr nasilsiniz baekm ne var ne yok yani kacirdigim yeni bsey yok umarimmmm

hazalcim canim nasilsin rahatin nasil bidenem tekrar tebrik ederim seni güzelimmmmmm

allahim bana senin tarafindan cok temiz bir cocuk nasip et. muhakkak ki sen duayi hakkiyla isitensin,yarabbim ellerimizi sana acip senden istiyoruz ne olur bu günahkar kullarinin sesini duy onlari eli bos cevirme allahim.hakkimizda hayirli olan ne ise bize onu ver allahim,omuzlarimiza kaldiramayacagimiz yükler yükleme yarabbim,bizler sana inanir senden dileriz,sen rahman ve rahim sahibisin süphesizki sen ol demedikce bsey olmayacak allahim duy seslerimizii
amiiiiiiiiiiiinnn

Slm canim hosgeldin.. Hazal bugun biraz endiseli ama ona endiselenmemesi ve uzulmemesi konusunda yaziyordum bende.. dun aksam hafif lekelenmem oldu dedi ben ve diger arkadaslar yerlesme lekelenmesi oldugunu dusunuyoruz ama o tabiki ister istemez endiseleniyor.. Bugun kan vermis yarin sonucu gelecekmis..

Ve bildigin gibi Dila arkadasimizinda yarin sonuclari gelecek.. Ben inaniyorum ki ikisindende guzel haber alacagiz..

Amin canim beni amin.. Bu guzel dua icin sagol bitanem..

yok canim korkma o sancidan o sanci adet gunu gelince bendede olmustu lakin adtet olmamistim zaten regl gunu gecince butun belirtiler basliyor bende dunde cok fena bulanti hatta kusma ve bas donmeleri olmustu oglene kadar ama bugun olmadi bulantim falan reglimide tam 10 gun gecti
artık sinirlerim yıpranmaya başladı tam olarak ne olduğunu bir bilsem bir oh çekeceğim ama işi de bıraktım oturdum hem size yazıyorum hem ağlıyorum gerçekten sinirlerim bozuldu

amiiiiiiiiiiiinnn
Özlemmcim canım gerçekten bu sıralar dua etmeye ihtiyacımız var çok teşekkürler canım

Korkmani ve endiselenmeni cok iyi anlayabiliyorum canim ama kesinlikle uzulme.. Insallah kotu birsey cikmayacak yarin.. Hem zaten ilk ogrenmeden oncede olmamismiydi boyle birsey ara ara olmasi normalmis guzelim..

evet canim ayni gecenki lekelenmelerimden ayni gecenki gibi oldu sadece wc de peceteye silince oluyor ara ara.

Stressten olabilir canim.. Yada kasik agrilari bunlarda zaten ilk basta adet belirtisi gibi gelebilir ama biliyorsunki hamilelik belirtiside..

Sen yeterki kendine dikkat et tamam mi?

artık sinirlerim yıpranmaya başladı tam olarak ne olduğunu bir bilsem bir oh çekeceğim ama işi de bıraktım oturdum hem size yazıyorum hem ağlıyorum gerçekten sinirlerim bozuldu
canim sen uzulme senin degeri limiti coktan gecmisti bak yarinda insallah degerin daha yuksek olucak ama benim degerim limitteydi ama ben cok erken yaptirmistim testi benim tek sorunumsa su ara ara lekelenme insallah bu lekelenmede hayra cikar.

benim normalde yarın hastalanmam lazım ama bugün çok sancım var normal adet olacakmışım gibi ama sen benimde öyle olmuştu diyorsun dimi canım

Geri