Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hosbuldum canoooommm sen nasilsin dün ciktim öyle ne oldu aradinmi dr u ne dedi insallah ii bseyler demistir güzelim yawww

ayy insallah her ikisinden de diger bekleyen arkadaslarimizdan da ii haberler aliriz ve özellikle chatlak arkadasimizdan yani yeter diyorum on un beklediii:D:D

ah ni demek canim cok bsey gelmiyo zaten elimizden duadan baska allahim sesimizi duysun yeter

Ben iyiyim canim benim ne olsun calisiyorum iste vakit geciriyorum..

Doktor dun aradi tam is cikisi.. Guzel haber verdi aslinda ama birazda kafam karisti.. Ben ovulasyon testleri yapiyordum ya.. onlarda positif cikmamisti hic.. yani onlara gore yumurtlamadigimi dusundum bu ay.. Gecen haftada kan vermistim kandan bakacaklardi yumurtlayip yumurtlamadigima ve doktor dediki yumurtlama olmus cunku test guzel cikti dedi.. Sasirdim kaldim senin anlayacagin.. Ve galiba bu ay kacirdik gunu.. Neyse napalim hayirlisi olsun..

Canim Chatlak arkadasimiz sabah yazdi adet olmaya basladigini malesef.. Bende umutluydum ondan bu ay ama galiba olmamis yine.. Hepimizin hakkinda hayirlisi insallah..

Yazgülü güldürdün valla beni
Sehnazcım doğru söylüyorsun sonuna geldim finish çizgisini gördüm koşmayı bıraktım haklısınız kızlar bilgisayarın başında çöktüm kaldım kafam o kadar karıştı ki soru bile yaamıyorum 1 aya kadar yetiştirmem gereken bir kitap var ben sabahtan beri 10 soru yazamadım.ben en iyisi çıkayım biraz dışarı
helal olsun sana fıstığımmmmm budur işte çık gez bi oksijen al mercimekle konuş gitmesin bi yere.. hepimiz bekliyoruz onu.. öpüyorum seni kocaman🙂

hosbuldum canoooommm sen nasilsin dün ciktim öyle ne oldu aradinmi dr u ne dedi insallah ii bseyler demistir güzelim yawww

ayy insallah her ikisinden de diger bekleyen arkadaslarimizdan da ii haberler aliriz ve özellikle chatlak arkadasimizdan yani yeter diyorum on un beklediii:D:D

ah ni demek canim cok bsey gelmiyo zaten elimizden duadan baska allahim sesimizi duysun yeter

ahhhh bebem ahhhhhhhhhhh
benim ki maalesef geldi bana haram bebişşşşş :shootout:
bencede yeter beklediğim ama :grev:

Yazgülü güldürdün valla beni
Sehnazcım doğru söylüyorsun sonuna geldim finish çizgisini gördüm koşmayı bıraktım haklısınız kızlar bilgisayarın başında çöktüm kaldım kafam o kadar karıştı ki soru bile yaamıyorum 1 aya kadar yetiştirmem gereken bir kitap var ben sabahtan beri 10 soru yazamadım.ben en iyisi çıkayım biraz dışarı

Hadi bakayim guzelim biraz temiz hava al kafa dagit yemek yap baska seylerle ilgilen biz hep buradayiz canim benim.. yine SIKILINca tekrar gelirsin tamam mi?

Cok cok opuyorum seni.. Hadi bitanem gorusruuz

evet canim benim adet dongum 2 ay 25 2 ay 26 gun ve bu ay 25 gunde olmam lazimdi ayin 8 de ve ayin 8 de ayni adet olucakmisim gibi sancim oldu bacaklarimda karnimda ve ogle sonu oldu regl olmadim bide cok duzenliydi reglim olmadi supelendim idrar testi yaptim ikinci cizgi belli belirsiz cikti ve o belirtiler devam ediyor ara ara dunde kusma ve bulanti oldu canim hic korkma senin degerinde yuksek hic endiselenme cunku bu belirtileri 3 ay boyunca regl zamani gelince oluyor canim vucut alisasiya kadar benim onceki gebelimdede olmustu.
gerçekten içimi rahatlatıyorsunuz kızlar sağol hazalcım. bu arada şehnazcım konuşuyorum mercimeğimle dün onun için de birşeyle yazmıştın ya senin yazdıklarını da okudum eh nede olsa daha okuyamıyor mercimeğim benim🙂

CHATLAKcımmmm
haram değil de.. azıcık destek alsan bu konuda bence kucağında bil bebişini..tıp acaip ilerledi.. ne durumdaki insanlar bebek sahibi oluyo seninki de olur mutlaka sadece biraz dokunmak lazım size benim anladığım kadarıyla mesela benim de yaşım geç ve ilk bebeğim olacağı için destek alıyoruz herkes başka sebepten alıyo bu yardımı ama önemli olan bebekse.. al kurtul tatlım🙂

helal olsun sana fıstığımmmmm budur işte çık gez bi oksijen al mercimekle konuş gitmesin bi yere.. hepimiz bekliyoruz onu.. öpüyorum seni kocaman🙂

mercimekkkkkkkkkkkkkkk
mercimekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :f040::f040::f040:
evet yaaa bekliyoruzz o minikmercimekleri çok istiyoruzzzz bizimkilerin ablası abisi olcak onlarrr inş......:cah:

CHATLAKcımmmm
haram değil de.. azıcık destek alsan bu konuda bence kucağında bil bebişini..tıp acaip ilerledi.. ne durumdaki insanlar bebek sahibi oluyo seninki de olur mutlaka sadece biraz dokunmak lazım size benim anladığım kadarıyla mesela benim de yaşım geç ve ilk bebeğim olacağı için destek alıyoruz herkes başka sebepten alıyo bu yardımı ama önemli olan bebekse.. al kurtul tatlım🙂

öle yapıcas bitanem başka yolu yokk :hasta:

ayyyy yerim ben o minik mercimeği.. sen konuşmaya devam et anlar o herşeyi merak etme yalnız burdan çıkmayıp bi mesaj daha yazarsan sana istemeyek de olsa şiddet uygulamak zorunda kalıcam🙂 hadi kaybolllll

Geri