Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
canımsınnnn kıyamam sana ağlama sennnn
ben ağlarımmmmmm
ya da boşver ağlamiim yoksa hamiş lerimizde ağlıyooo
boşuna onların içlerini karartmayalımmm şincikkk 🙂
ya ben de istiyorum mercimek üstelik ben hamile kalıp kalamadığımı bile bilmiyorum yaşım kaç olmuş gizli şeker var polikistik over var kilo var asıl ben naapim yani..
canımsınnnn kıyamam sana ağlama sennnn
ben ağlarımmmmmm
ya da boşver ağlamiim yoksa hamiş lerimizde ağlıyooo
boşuna onların içlerini karartmayalımmm şincikkk 🙂
Hadi bakayim guzelim biraz temiz hava al kafa dagit yemek yap baska seylerle ilgilen biz hep buradayiz canim benim.. yine SIKILINca tekrar gelirsin tamam mi?
sssssssssiiittt aglamayin bakim bak kizarim haaaaa
ah canomm hadi bakem bunun bide öbür ayi var chatlak cim insallah gelecek ay olcek sen umudunu kaybetmediin sürece bi sorun yok insallah demekki bu ay hakkinda hayirlisi degilmis öyle düsün
yazgülüm bi denem anam sen niye agliyon bak ne güzel en azindan bi problemin yok tedavi neyin görmüyon sükret bacummmm
dilacim canim bu kadar kafaya takarsan tabiki sterssden gecikir sende böyle ümitlenirsin biraz sakin ve rahat olmaya bak ki hormonlarin bozulmasin canim benim hadi alahtan hayirlisi
hazalcim ayni sey senin icinde gecerli bsey olmayacak eger sen bu kadar stress yapmazsan o yerlesme sürecidir bence canim benimmm
evet kizlar durun bide siz aglamayin biz buralarda agliyoruz yeterince yakalayipta boyle bir sorunlarla karsilasinca daha kotu fallahi ahhhhh ahhhhh yarin olurmuki ay bu kandaki deger kac olunca derin bir ohhh cekiliyor kizlar biliyomusunuz.degerimiz kac olmali.
ya ben de istiyorum mercimek üstelik ben hamile kalıp kalamadığımı bile bilmiyorum yaşım kaç olmuş gizli şeker var polikistik over var kilo var asıl ben naapim yani..
Canim benim kiyamam ben sana.. Senin kalbin o kadar temizki ben inaniyorum Rabbim senin ve burdaki hic kimsenin kucacigini bos birakmayacak.. Insallah guzelim en kisa zamanda hayirli haberlerini aliriz senin..
tatlı kızlar ben kaçıyorum artık spora gitmem lazım hepinizi öpüyorum kendinize herşeyi dert etmeyin lütfen akşam okurum yazdıklarınızı hadi bakalım görüşürüz