Yazgulu24
Hamiş Melek
Selam kızlar...
Ben regl oldum yeni tarihi hesaplayayım da ekleyin, olur mu?
Uzuldum canim hayirlisi olsun..
Sen hesapla ben eklerim.. Bu arada liste nerelerde kaldiysa artik 🙂
Selam kızlar...
Ben regl oldum yeni tarihi hesaplayayım da ekleyin, olur mu?
mesela arkadaşlar test sonucunu öğrendikten sonra kesem görünsün ya görünmezse dış gebelikse diye kendimi yedim bitirdim..şimdi cuma kontrolüm var kalp atışlarını duyacakmıyım ya boş gebelikse diye kafama takıyor evrene olumsuz enerjimi gönderiyorum😀yok dış gebelik yok boş gebelik yok 3lü test yok 2li test derken işin özü bunları netten öğreniyor kendi kendime dert çıkarıyorum..yaptığımın yalnış olduğunu biliyorum ama elim gözüm durmuyor işte..
konyadan avusturyada olan çok var eşimin dayısı orda arkadaşlarımızdanda orda okuyanlar var..hatta ev sahibim bile🙂avusturyadan sen nerdensin canim
çok haklısın yazgülüm okumucam bundan sonra inşallah..bide pıtırcığımın tıp tıplarını duysam🙂Ay canim benim takma birseyi kafana bak ne guzel hersey yolunda gidiyor eminim cuma gunude oyle olacak sen su arastirmalari birak bakayim 🙂 Eskiden internetmi varmis kadinlar kendi kendilerine doguruyorlarmis simdi internetin mi var derdin var hihi 🙂 Saka tabi ama bu kadar takma herseyi ve hamisligin tadini cikar guzelim..
Uzuldum canim hayirlisi olsun..
Sen hesapla ben eklerim.. Bu arada liste nerelerde kaldiysa artik 🙂
üzmedin inşallah kendini..hayırlısı olsun..Evet hayırlısı inşallah...12-14 aralık canım yeni regl. Bu arada ben 26. günde regl oldum hayret erken geldi, normalde 28-29 günde bir oluyordu.
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

üzmedin inşallah kendini..hayırlısı olsun..
iyi iste ne güzel canim herkes dua ediyor birbirine birimizinki kabul olmazsa birimizinki kabul olur canim insallah kerkesin bebesi olurBen hollanda canim..
Iyi iyi dagildik baya yakinda orta dogu ve balkanlara acilacagiz hihi 🙂
Ozlem Almanyada, Hazal Belcika ben hollanda sen avusturya.. 🙂