esmos
Hamiş Melek
evet canim malesefbyesss canımmm yazgülü sen neden buradasın sen de mi hamile kalamıyorsun
evet canim malesefbyesss canımmm yazgülü sen neden buradasın sen de mi hamile kalamıyorsun
bak ben hergün namaz abdesti alıp meryem suresini okuyorum 41 gün okuyun ve dua edin ayrıca taha suresi de var ama taha suresi farklı okunuyor. inancnız varsa yapın benceeeevet canim malesef
canım valla genç anne olmak hiçde zor değil kilonu kontrol ettikçe fıstık gibi giyinince kendine bakınca bak bakalım yaş diye bişey kalıyormu?çevremde hayranlıkla baktığım 35inde falan çocuk sahibi olmuş hanımlar var..yeni jenereasyon farklı anacım😀
meryem suresini günde kac kere okuyorsunbak ben hergün namaz abdesti alıp meryem suresini okuyorum 41 gün okuyun ve dua edin ayrıca taha suresi de var ama taha suresi farklı okunuyor. inancnız varsa yapın benceee
günde bir kez 41 gün oukunacak her okuugund duan neyse onu et surede isanın nasıl dünyaya geldiğini anlatıyor bana kalırsa internetten dinleyerek takip et daha iyi oluyor.taha sureside süt suresi derler. onu okudugunda dile diliyorsun ben yapıorummeryem suresini günde kac kere okuyorsun
tesekkürler paylestigin icin canimgünde bir kez 41 gün oukunacak her okuugund duan neyse onu et surede isanın nasıl dünyaya geldiğini anlatıyor bana kalırsa internetten dinleyerek takip et daha iyi oluyor.taha sureside süt suresi derler. onu okudugunda dile diliyorsun ben yapıorum
YİNE OLMADI.........![]()
Lalezar hayırlısı olsun canım, sanırım benimde olmadı regl kendini hafif belli etti ama söktürmedi daha...