Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

amaaaaan bilmem artik kendi bilir bu ay takmiyom ister gelir ister gelmez kendi bilir yani hahaha

oo kolay gelsin bende girecem ama heeec canim istemiyo acikcasi benim adamda bu gün erken geliyo birazdan damlar oda:D:D
yok gecen ay bende 4 gün gecikme olmustu ve testten sonra reglim gelmsiti canim hatta ben bunalima girmistim hahaha

esmos sende hosgeldin bacim bu arada

Aynen bendede bu ay biraz oyle oldu cok fazla calismada yapmadik benim ovulasyon testleri sayesinde hahaha 🙂

Benimki bu hafta evdeydi bugun dis cektirdi onun nazini ckeiyorum 🙂 Allahtan simdi biraz hava almak icin disari ciktida kafa dinliyom 🙂

Hmm bakalim bu ay ne olacak sende.. Merakla bekliyorum..

Anliyorum canim uzme kendini hayirlisi olsun ne yapalim.. Benimki hep duzunsiz oldugu icin bu aralar hafif duzene girmeye basladi diye bende adet olduguma sevindim bu ay 🙂

Iyiyim ama cok sukur arada mutfaga gidip yemek yapiyorum sonra buraya gelip yaziyorum iste.. Sende ne var ne yok?
bende birz moral bozuklugu var ama sagolsun esim cok destek oldu daha cok genciz diye beni teselli etti

hoşbuldum cevap için çok teşekkürler ben hiç korunmadım 1,5 senedir ve olmuyor bu takıntı değildi önce olursa olur diye düşünüyorduk yani ama bu kadar zamana rağmen ve hiç bir şekilde korunammaıza rağmen omayınca son zamanlarda sıkıntı yaşamaya başladım ve 2 ay önce doktora gittim enfeksiyon hastalıkla ilgili kan testi yağtılar bişey yoktu ama bana test sonucunu vermediler orada bilgisayardan bakıyolar hangi testi yaptıklarını söylemediler folik asit verip yolladılar bir de muayene ve smir testi yapıldı o kadar ve ne yapacağımı bilmiyorum eşimde mi sorun bende mi acaba? 32 yaşındayım o doktora da asla gitmez 🙁( çok üzgünüm

Anliyorum canim.. esin neden doktora gitmez? Sorun onun sperm kalitesindende kaynaklanabilir.. Onunda kontrol edilmesi lazim.. ne yap et ikna etmeye calis derim ben..

Bu arada erkekler icinde dut pekmezi ve harnup pekmezi kurumuz var.. gunde birer kasik onlardan yedir.. Burda faydasini goren arkadaslar var..

hoşbulduk ben de başlayacağım yaş 32 benim inşallah sonuç alırız, folik asit kilo aldırır mı peki benim midem rahatsız ve demir ilacından dolayı bir ara çok kilo aldım şimdi eski kiloma döndüm kilo alınırsa da çocuk olma ihtimali azalırmış diyorlar off kafam çok karıştı benim

Yazgülü,çok doğrusun Allah doktor gibi doktorlara çattırsın. normallde yarın doktora gidecektim ama yarın doktor yokmuş.arayıp hemen bugün gel dediler.koştur koştur gittimçyumurta gelişmemiş.erken olduğu için gelişmemiş olabilir dedi doktor.pazartesi tekrar gideceğim.sonuç vermezse ek iğne veririm dedi.horman tahlilleri yapılmıştı çok şükür onlarda problem çıkmadı.. 1'de bu ara çok ilaç kullandım.klomenin etkisini azaltmış olabilirmi?

Amin canim gercekten bu konuda doktor cok onemli.. Benimkinin bu aralar basini agritiyorum ama bana ne o mecbur bana bakmaya 🙂

Canim ilaclar konusunda bilgim yok biliyorsun daha yeni testlere kontrollere basladim bende..

hoşbuldum cevap için çok teşekkürler ben hiç korunmadım 1,5 senedir ve olmuyor bu takıntı değildi önce olursa olur diye düşünüyorduk yani ama bu kadar zamana rağmen ve hiç bir şekilde korunammaıza rağmen omayınca son zamanlarda sıkıntı yaşamaya başladım ve 2 ay önce doktora gittim enfeksiyon hastalıkla ilgili kan testi yağtılar bişey yoktu ama bana test sonucunu vermediler orada bilgisayardan bakıyolar hangi testi yaptıklarını söylemediler folik asit verip yolladılar bir de muayene ve smir testi yapıldı o kadar ve ne yapacağımı bilmiyorum eşimde mi sorun bende mi acaba? 32 yaşındayım o doktora da asla gitmez 🙁( çok üzgünüm
hos geldin canim aramiza bende daha yeni basladim incir kürüne zaman gösterecek bakalim faydasi olup olmadigini

hoşbulduk ben de başlayacağım yaş 32 benim inşallah sonuç alırız, folik asit kilo aldırır mı peki benim midem rahatsız ve demir ilacından dolayı bir ara çok kilo aldım şimdi eski kiloma döndüm kilo alınırsa da çocuk olma ihtimali azalırmış diyorlar off kafam çok karıştı benim

Insallah sonuc alirsin canim.. Kilo aldiriyor diye birsey duymadim.. Ben 1 senedir kullaniyorum biraz kilo aldim ama sebebini tam olarak bilemiyorum..

Kilolu kadinlarin degil canim adet duzensizligi ve bazi diger rahatsizliklari olanlarda biraz zor olur diyorlar.. Ama ne kilolu kadinlar var hamile kalan.. bilemiyorum yani onunla alakali mi?..

kizlar bana musade.. bugun kisa kalabildim ama esim aradi kaynanamla bana geliyorlarmis yemege benim yemek yapma calismalarina biraz hic vermem lazim hihi 🙂

opuyorum sizleri..

Geri